11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Sikker en dejlig dag jeg har haft i dag. Min fødselsdag. En dag jeg ser frem til i rigtig lang tid. På det område kommer barnet op i mig. Jeg kan ikke lade være – jeg glæder mig bare så meget og i år ingen undtagelse. Det er ikke noget traditionelt over min fødselsdag. Den bliver fejret, som det nu falder sig for og efter, hvordan det passer ind i mit kram.

I år lå fødselsdagen på en arbejdslørdag og jeg valgte at tage på arbejde. Det er første gang i hele min arbejdskarriere, at jeg har arbejdet på min fødselsdag, ellers har jeg sørget for at få afspadsering - men i år havde jeg altså lyst at arbejde. Det skulle da prøves, inden det er for sent. Hvem ved, hvor mange år jeg er på arbejdsmarkedet endnu.

Herlig start på dagen. Jeg stod op kl. 6.00 og lod mand og barn sove – der var nemlig ikke meget tid til morgenhygge, når jeg skulle møde klokken 7.00, men der lå et meget sødt kort og en gave parat til mig fra Anne, da jeg kom ud i køkkenet. Da havde jeg lyst at gå op og vække hende og give hende et kæmpeknus, men holdt mig i skindet og tøffede i stedet på arbejde.
Kollegaen havde sat flag op og med sin lykønskning overrakte hun en lille blomst fra hende til mig. Vi fik beboerne hjulpet op og en sød dame sagde Tillykke med fødselsdagen 5 gange, mens jeg hjalp hende. Jeg blev bare så glad hver gang og så når hun fortsatte med at spørge om, hvor gammel jeg blev og jeg svarede, så sagde hun, at det måtte da være 26 år i stedet, og så ville min begejstring da næsten slet ingen ende tage.
Til eftermiddagskaffe lavede jeg en othellolagkage til beboerne, og det syntes de vældigt om. Endeligt kunne jeg tage hjem til familien.

Næste overraskelse var at en kær veninde kom på besøg med lykønskning og den skønneste buket blomster og inden hun tog af sted kom Jette – også en superdejlig veninde med tillykke og gaver.
Mand, barn og jeg tog på restaurantbesøg. Vi havde bestemt hjemme fra, at vi ville have fisk og jeg fik en mega stor og superlækker rødspætte med fyld. Det var guf og hvor blev jeg dog mæt. Vel hjemme igen hyggede vi os foran fjernsynet, hvor vi fulgte med i MGP for børn og unge. Det var vældigt godt og faktisk en del bedre end de voksnes Melodi Grand Prix. I ly ved passede jeg telefon. Det var helt overvældende med telefonopringninger fra familie og venner.
Ikke mindst hilsener her fra medskribenter på Pennen. Jeg har skrevet en personlig hilsen til alle, som sendte lykønskninger, men vil også her gerne benytte lejligheden til at takke JER for jeres opmærksomhed i anledning af min fødselsdag. Det var med til at sætte kolorit på dagen og det blev en dag, jeg vil mindes med glæde.

Det var lige for at fortælle jer, hvor dejlig dagen blev for mig. En stille og rolig dag fuld af overraskelser, varme og opmærksomhed. Superdejligt, som jeg kan leve længe på. Nu må jeg hellere komme i seng og se om jeg kan få noget ud af, at studere undersiden af mine øjenlåg. Mig og kollegaen skal på skansen i morgen tidlig igen, og hvor utrolig det end lyder - så er det i morgen 20 år siden jeg startede - på min arbejdsplads.

Pas nu godt på jer selv derude i samfundet og endnu en gang tusind TAK.

Hyggehejsa fra et år ældre Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag. er publiceret 15/11-2003 23:54 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.