På vej mod overfladen
JetLi
1 år, 2 måneder siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
6 måneder, 25 dage siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
14 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Hej dagbog, ok..jeg tvivler på, at andre end mig vil kunne forstå denne dagbog..men den spille guild jeg har ledet i et par år, forlader jeg om et par dage..efter jeg har laver videoer til dem alle for at hjælpe dem..faktisk var der en der skrev til mig idag, at han havde været i en del guilds, men aldrig oplevet en gm, der forsøgte at hjælpe folk så meget som jeg gør..alle passer bare sig selv.

Men der er mening med galskaben..de fleste tænker bare ikke alle de træk frem som jeg gør..jeg ser trådene, der bliver spundet..jeg kan blændes, men efter jeg vågner fra den drøm, som man har sat mig i..kan jeg se, de negative tråde folk spinder..og hvad det kan resultere i.. karma, sker altid..

Nå, men mig og min højre hånd forlader guilden..men hvorfor tage ham med, spørger du nok? Ødelægger det ikke blot den guild du har lavet mere...husk du vil stadig være i den, og overtage den med den anden konto? Jo..men han ville være smuttet, hvis jeg ikke tog ham med..og han er en god fyr..selv om han er muslim..heheh ;) jeg hader ikke folkne, kun det deres religion får dem til...anyway..

Jeg har været ærlig omkring at jeg ville gå snart til et en gruppe..begrænset..og en fra denne gruppe, var så ulogisk sur på mig igår..da han ikke havde lavet stil deploy (tager 2 minutter) det hjælper alle om ham selv..til at få mere ud af spillet. Han begyndte at sige, at jeg havde snakket dårlig om ham..og at han da havde lavet sit deploy..men..man kan se på pointsne, hvem der har og hvem der ikke har..så da jeg pointerede det fakta..så forsøgte han at angribe mig personlig..ved at sige at han havde et liv..at det kun var et spil..som han ikke levede for..men det gjorde jeg måske.. :) jeg smilte tilbage..sagde at jeg var ret ligeglad med person angreb, da de ikke betyder noget for mig..mellem os dagbog..så ser jeg person angreb som værende noget svage mennesker gør, når de ikke har argumenter...og man skal ikke gå rundt og være sur på svage mennesker..jeg har ondt af dem. Jeg tænker der er en del der tror, at jeg hader dem..men det gør jeg ikke mere..jeg har via logiske fejlslutninger opnået et niveau, hvor den slags ikke er i mig mere..klart, når nogen man elsker forråder en..så kan man blive sur..men jeg går ikke med det i mere end en dag..så føler jeg kun, at det er syns for dem..controle your emotions, or your emotions will controle you.

Anyway..tilbage til guilden..min højre hånd viser mig så idag en besked han har fået, fra en anden guild..husk han kommer med mig..om at der var folk fra min guild der ville væk..om han vil med,.deres guild leder ved nemlig ikke, at han er med mig..det har jeg nemlig ikke fortalt nogen :) så han sender beskeden videre til mig, om at der er folk der vil forlade min guild..når jeg også gør det med min store konto..det giver jo mening..at det bliver den gruppe..som ham der var sur på mig igår tilhører..

Ser du, hvis de forlader min guild..vil det ødelægge en del..men så er det her..the jester kommer inde..for min indre jester..er den mest plottende geniale tænker jeg indeholder..ser du..jesteren i mig, er ham der kan snakke med folk..spinde tråde, og se muligheder..

Ok, så kom tanken til mig..hvis nu 10 mennesker forlader guilden..så vil vi tabe en del..men jeg kan være 2 steder..for min anden konto vil være gm..og jeg vil måske kunne lave en bounty hunter aftale..dvs..nogle af de folk jeg har forbindelser til, vil kunne snuppe de pladser..gå ind i min guild til min anden konto..lige før vi starter et heroic rancor raid..som vi ikke kan klare nu..men de vil måske kunne klare det..de opnår extra loot..og min gamle guild får også lidt :) men det kan kun lade sig gøre..hvis nogle folk forlader min guild..ud over mig, og min højre hånd...

Når dette er sagt..kan du så se de tråde jeg spider? Hvorfor nogle har fået noget at vide? See, they dont know, that i know..and that i know, that they would move like i knew they would.. :) dont play games with the jester..he may have already played you...og du tabte,..du vidste det bare ikke endnu.

Ååh, jeg glemte at sige..at den stærkeste fra gruppen forlod os for noget tid siden..de andre blev..men min tanke har hele tiden været..bære jeg dem op, til de bliver stærke nok til at forlade mig også..når jeg fortæller dette også..forstår du så hvorfor jeg lod nyheden gå til denne gruppe..? Jeg har ikke sparket dem ud..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godfather niveau opnået er publiceret 29/07-2021 22:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.