1 år, 9 måneder siden

At bade med hajer, - hjemme igen

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
5 måneder, 15 dage siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
12 år siden
Rygestop
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hej dagbog, - Det første jeg tænkte på her i morges, var hende jeg engang kendte som barn. Jeg har hende på FB, - men jeg snakker aldrig med hende. Hun har en mand og er glad for det, - men hun ønsker ikke at få børn. Hun har muligvis ikke haft den bedste barndom, jeg ved det ikke.. men hvis jeg sagde til hende, at hun blot forsøgte at beskytte sig selv, - hvordan ville det så ikke lyde? Ville det ikke være en fordrejning, -eller Gaslighting? hvis det er at hun har fundet ud af det med sig selv, at det bare ikke er noget hun ønsker ud af livet?

Man kan sige, at jeg forsøger at beskytte mig selv, når jeg ikke ønsker en kvinde mere, - på samme måde, som jeg forsøger at beskytte mig selv, ved ikke at bade med hajer. Det er bare en fordrejning af, at jeg ønsker at leve mit liv som jeg har lyst til.

Alt dette er uafhængig af, om der er omkring 70% dårlige kvinder på dating sites. Dette er et adskilt emne, som jeg ville kunne føre bevis for, hvis man tør kigge med mig.. se hvad jeg ser.

Den 30. rykker nærmere, - Det er dagen for min mors operation.

Jeg glæder mig til vinter, - var min næste tanke. Ikke fordi det mørkt, jeg kan godt lide de lyse morgner. Det gode ved vinter er, at jeg kan tage min hat på. Når jeg tager min hat på, og den dækker for mine øjne.. så slipper jeg for folks lyst til små samtaler. Både endnu en mand, der lige skulle lave en "der er nok selvbetjening" til mig, - da der ikke var nogen ved kassen..hvorfor kan folk ikke bare holde kæft, og vente det minut på at der kommer en..hun var jo på vej..

Så var der en dame i mandags, der absolut skulle ævle til mig, da hun så jeg tog min kæde af min cykel. - noget "jaa, det er frygteligt, at man er nød til at låse den sådan" - jeg så hun havde en dyr el cykel..og selv om det var mandag, og jeg havde travlt, var jeg næsten nød til at indgå i hendes unødvendighed. Så jeg sagde, at min cykel kun var få hundrede kroner værd, men at jeg godt kunne se at hendes nok var mere værd..men at jeg havde en anden og lidt dyre cykel stående et andet sikkert sted.

Alt dette har jeg oplevet at kunne undgå, hvis bare jeg tager min hat lidt ekstra ned.. så de ikke kan se mine øjne.. the joy of just being left alone. man kan selvfølgelig se min hat som et udtryk for at jeg vil beskytte mig selv,... eller som et udtryk for, at jeg bare ikke gider folks small talk. For det er det sidste jeg siger, der er grunden.

Er hjemme, træt efter en dag fyldt med folk.

Det slog mig, at jeg bruger dating siderne.. ligesom Darth Vader bruger mustafa! Anakin brændte på mustafa, blev genskabt som darth vader.. af kejseren fik han senere lov at vælge en planet der skulle være hans.. han valgte mustafa, planeten han nærmest blev dræbt på.. hvorfor? Fordi der der før havde gjort ham svag, brugte han nu som sin styrke..det gav ham fokus! På samme måde ser jeg dating siderne.. jeg levede for at finde kærligheden..troede det var meningen med liv..troede på eventyret.. blev brændt så frygteligt..og genskabt, med et nyt fokus! Nu minder dating stederne mig om, at livet er mit! At jeg kan gøre med det hvad jeg vil.. jeg har i øvrigt heller ikke smidt den religions bog ud, som jeg købte som barn.. den minder mig om, at man kan være naiv...og blive ført bag lyset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At bade med hajer, - hjemme igen er publiceret 23/09-2022 08:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.