1 år, 2 måneder siden

Vred plus

god start på dagen
Jette Peters...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Generation Identitær 2 1/...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Positivitet?
Luna Mø
6 år siden
Den hjem-løse
Ansu Orheim ...
11 måneder, 4 dage siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Da klokken næsten slog 24
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Skrivende
Michala Esch...
5 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
14 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Drømme
Salomon
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg sad til pause og hørte en nogle kvinder tale om mænd, - om at mænd ikke turde sige noget, når deres forældre var der, - og konen var i konflikt med disse. En vrede bredte sig inde i mig, - så jeg gjorde dem opmærksom på, at der ikke sad en eneste mand ved deres bord, men hvis der havde gjort dette, så er jeg sikker på, at vedkommende ville ha sagt fra, - men ikke nødvendigvis til deres fordel. Hvis der er noget jeg kan, så er det at sige fra! disse kvinder kender mig ikke, - enkelte af dem ved godt, at man ikke skal snakke religion med mig, for så får de deres sag for. Jeg vil dog sige, at en af de mange grunde til, at jeg er single.. er at jeg tør sige fra! Jeg er ikke en vatnisse. ønsker man kamp, så er jeg manden! Der er bestemt andre ting også, der gør at jeg er single. som f.eks - Jeg har ikke bil. - så man vil ikke kunne bruge mig som chauffør. Jeg er gamer, og alt for mange kvinder har en angst overfor det de ikke forstår, - gaming. 99 af 100 kvinde mindst er natur mennesker.. Det er jeg ikke.. natur virker som om ,at det står i kontrast til IT.

jeg er klar til debat, og har været det i flere år nu.. jeg ser frem til det, - lever for det. så kommer man og siger, at mænd er konfliktsky, så er jeg vist ikke den rigtige til at overhøre den slags.. Jeg ser det lidt som et poker spil, - hvor jeg aldrig bluffer og altid er parat til at råbe "call"

21:00

svarede på en, der ikke åbenbart ikke turde at henvende sig til mig direkte? jeg plejer ikke at kalde nogen for noget, men ..har lidt lyst til at sige ...bååårk bååårk båårk...båårk.. Hvem ved, måske er det netop fordi jeg ikke bare kalder folk for noget, men går ind i det der bliver sagt.

Ja, jeg har en lang liste af nederdrægtige kvinder bag mig, - men jeg lever ikke for dem! Jeg vælger at leve mig for! gøre hvad jeg har lyst til, bruge mit liv på det jeg har lyst til.. det er ikke indbildning, det er fakta. Kommer der en kvinder forbi der sødt hvisker om vi ikke skal være sammen.. så vil jeg sødt svare ...NEJ! hvorfor er det så svært at forstå, at der kan være en mand, der ikke er interesseret.. Det minder mig om en kvinder jeg snakkede med for år tilbage i telefonen.. Det var en potentiel date, - men så begyndte hun at snakke om, hvordan alle udlændinge skulle smides ud af ladet.. hvilket var et total turnoff for mig.. for den slags racisme er jeg ikke med på! Ja, jeg er imod folks religion, - og den kan få folk til meget, - men der er mange der har en stupid religion, uden at de bruger den til noget...så har de ikke begået noget ulovligt. Anyway, - pointen var, at da jeg så meldte pas over telefonen, så kunne hun ikke helt forstå det.. og kom med en, udtalelse om at jeg skulle ha fundet en anden.. det var som om, hun bare ikke kunne få det over hendes tanker.. at det kunne være hende, jeg ikke ønskede.. og ikke fordi jeg havde en anden i venteværelset, - hvilket jeg ikke havde.

Så når jeg siger det jeg oplever, - så er der åbenlyst kvinder, der ikke kan sige.. okey, - men i stedet må lave en "aah men det må være ham den er gal med" for det kan UMULIGT være rigtigt det han siger. Men jeg er klar til at tage enhver i hånden, og vise dem.. - Jeg har gjort det med min makker.. jeg begyndte at vise hende kvinders tinder profiler.. og hun måtte ryste på hovedet af de kvinder...men det kræver, at man kigger efter ;) her er den røde pille, hvis du tager den.. skal jeg vise dig den virkelig verden.. bryde den illusion, om at det bare er mig.. I did my homework :) i am ready.. test me.pleeeease..

eller fortæl hende, - hvis hendes profil stadig var der.. der spurgte om vi ikke lige skulle ha.. du ved nok :) :) :) ... nej tak.. Men det må være mig der tager fejl, ik..Og en ekstra sjov ting er..and this is the kicker.. Hvis jeg tog fejl, - ville jeg være glad, men man har sit arbejde foran sig for at BEVISE DET! - men hvis jeg har ret, - lyder det som om, at kvinders illusioner bryder sammen..

Jeg skrev til en mand før også, - han var på russernes side.. så jeg fortalte ham hvorfor han tog fejl, - og brugte mine ord på ham, og spurgte ham.. om han ikke var bange for, at blive hentet af hans regering for at være imod den.. om han ikke var bange for, at en snigskytte skulle skyde ham.. eller at en puttede gift i hans underbukser? :) nåeee nej, skrev jeg så.. for du lever jo i et demokrati med ytringsfrihed, hvor du har lov til at være uenig med din regering. også sagde jeg, at når han nu var så glad for whataboutism, så kan vi godt battle på det.. at jeg er klar..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vred plus er publiceret 22/09-2022 12:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.