Den gode søn, eller det sorte får.

Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
11 timer, 19 minutter siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hej dagbog, - Et rum af gangen. Rengøringsdamerne kom ind til mig, - det gør de engang imellem. De er ikke fra Danmark, så de kan være svære at forstå og svære at forklare noget til. De spurgte mig dog om, hvad jeg skulle lave i min ferie. Jeg har planer, men jeg sagde det overfladisk.. Jeg vil spille, sove og spise. De er lidt ældre, så de forstår ikke det med at spille, - de mente, at jeg skulle lave noget fornuftigt, at jeg skulle ha mig en kone. Suk! Jeg kunne mærke det, min indre Jester blev aktiveret. Jester mode engaged. Så jeg sagde det som det er, - Det at jeg er selv gør heldigvis, at jeg kan bruge min tid som jeg har lyst. Det ville jeg ikke kunne, hvis jeg var sammen med en. Hvor mange kvinder har forståelse for, at man vil spille? som ikke tænker, at det at spille betyder at man er ledig til at lave alt muligt andet. Så fik de listen over det kvinde jeg havde været sammen med.. og dernæst sagde jeg, at det også betyder, at jeg kan tage hjem daglig til min kraft ramte mor, og være sammen med hende.. snakke med hende, smile og holde af hende.. imens jeg har hende. At jeg engang imellem køber noget til dem, og tager med hjem til dem.. Min bror der er gift, kommer kun 1 gang i ugen, - hvis så meget..Jeg bebrejder ham ikke, - han har kone og hendes børn.. der også skal passes. Hvor min Tid.. er min! - så sagde hende, som jeg snakkede med, ned til den anden... Kenny er en god søn... Det ved jeg ikke om jeg er.. jeg ved begge mine forældre holder af mig, og er stolte af mig... Men, også kede af det. De ville ha ønsket, at der var en der holdt af mig, som jeg kunne holde af,.. når de ikke er der mere. Jeg har sagt til dem, - at det har jeg opgivet, og at jeg ikke søger noget mere.. så falder samtalen altid ind på mine forældres venner, der har en søn der er bøsse.. Du ved, den sædvanlige.. Hvis man ikke søger en kvinde, må man være til mænd.. Sort eller Hvid.
Jeg har ikke en eller anden ide om, at jeg for alt i verden skal fortælle dem, at jeg ikke er bøsse.. jeg får sådan en fornemmelse af, at fornægte gode mennesker hvis jeg gør det. Kærlighed er Kærlighed i min verden.. så jeg spurgte dem om, på deres sort hvide maner, - hvad de helst så, en der kom og sagde, at han elskede et andet menneske.. eller en der kom og sagde, at han havde slået en ihjel? - Historien om faren, der lå og græd over, at hans søn var bøsse i et par uger.. følger altid fra dem.. - min lyst til at være et røvhul der siger.. "ligner jeg en fucking bøsse?" - når jeg ikke har det på den måde.. det ville som sagt være som at sælge gode mennesker, som om de anderledes end alle mulige andre.. Men hver gang jeg forsvare mennesker overfor mine forældre, så er der altid den der.. "folk der forsvare andre mennesker, må jo selv være det så, ellers ville de ikke gøre det" - og det er noget pis.

Maximalt, skulle jeg sige noget..så kan jeg sige som en halv joke, at jeg har ondt af lesbiske.. at skulle score en kvinde, og leve med en... held og lykke! - på med noget musik "Five Finger Death Punch - Wrong Side Of Heaven" -

jeg var oppe ved min nye chef nogle gange.. det virker til at hun elsker at få mig op på hendes kontor.. hun havde en cola med til mig i dag. Hun havde fået et gækkebrev, og vidste ikke hvad hun skulle med det pis.. hehe.. jeg sagde hun kunne sende et tilbage, hvor der stod noget med.. gæk gæk, hvem der har klippet disse ruder.. en der ikke tror på imaginære guder. - hun grinte, og mente den var god.. og bad mig sige den igen.. hun ville skrive den hjem til hendes mand.. jeg hev den bare op af røven, - du ved, - digter.. så jeg glemte den ligeså hurtig igen..

Den indiske kvinde skrev, at englænderne havde oversat deres religion forkert.. de havde skrevet, at de havde 333 millioner guder, - men de har kun 33. - jeg sagde det var lige meget.. Hvis en sagde, at jeg havde 333 millioner drager, men jeg så siger.. at jeg kun har 33.. så bliver det ikke bedre af den grund! - når jeg ikke kan vise, at en ene drage overhovedet eksistere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gode søn, eller det sorte får. er publiceret 30/03-2023 15:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.