18 år siden

Roser er røde, violer er blå

Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Roser er røde
Violer er blå
Jordbær er søde
Og du er lige så

... Stod der i den gamle poesibog jeg fandt i en kasse idag, mens Irene og jeg ledte efter en af hendes gamle projectopgaver, som vi dog ikke fandt.
Ordene var skrevet af min mor i 1960 da jeg var 7 år gammel - det var lidt underligt pludselig at stå med denne gamle bog i hænderne og se min mors skrift igen. Jeg fandt også vers skrevet af mostre, tanter, kusiner og naboer fra mit barndomshjem. Jeg lå på sygehuset som 10-årig i en måneds tid med bihulebetændelse, og herfra var der også flere hilsner fra medpatienter og fra søster Elma, der var nonne på den afdeling, hvor jeg lå på Sct. Maria Hospitalet i Vejle.
Ja, man bli'r jo helt nostalgisk med sådan en gammel poesibog liggende fremme på bordet... )))

Bortset fra det, ja så har det simpelt hen været en dejlig dag her i huset. Jeg har haft mine børn samlet til lidt påskefrokost - desværre bortset fra de kommende forældre Annie og Peter, som ikke kunne være her. Peters datter Charlotte er her også, hun kom med toget fra Ålborg i går, så vi var mange omkring påskebordet. Nogle af os fik da også lidt luft med en gåtur i det dejlige solskinsvejr, og efterfølgende var der hygge med kortspil, påskeslik, frugt m.m. Jeg nyder det bare så meget, når jeg kan samle flokken omkring mig, det gør mig så glad at være iblandt dem allesammen..!

I morgen går turen så nordpå, hvor vi vil tilbringe resten af påsken med Peters familien og venner. Dog har jeg ønsket mig, at vi har selve dagen her, for hvis vejret stadig er godt, skal jeg simpelt hen i haven og ha' noget gjort - jeg er slet ikke kommet rigtig igang derude endnu i år, og det har jeg det faktisk rigtigt dårligt med. Der er så meget, jeg gerne vil med min lille have, jeg har så mange tanker og planer, men jeg synes desværre tit, det bli'r ved tankerne for mig - det er straks sværere at få det omsat til praktisk arbejde.

Nyd nu påsken, alle jer derude ..!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Roser er røde, violer er blå er publiceret 09/04-2004 22:33 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.