Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
17 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næ nej, der er stadig intet sket i det københavnske… vi er tålmodige sjæle, der sagtens kan vente længe endnu på baby :o))

Til gengæld er jeg kommet af med min lille, store pige i dag.
Vi, dvs min ex-mand, begge mine tvillingepiger, deres påhæng og jeg, har i dag kørt Lene til Ringkøbing og fået hende indlogeret på Det Kristne Gymnasium derovre. Lene har taget det utroligt roligt til trods for, at der sikkert har flavret hundredevis af sommerfugle rundt i maven på hende over alt det nye, der nu skal ske i hendes liv. Hun er for første gang flyttet hjemmefra og skal nu bo sammen med 120 andre unge mennesker på kollegium. Hun skal i skole igen efter et års pause, og da vi snakkede om det, syntes hun helt, hun havde glemt alle skolekundskaber i mellemtiden, meeen kender jeg den unge dame ret, så kommer det hurtigt igen for hende.
Jeg er nu helt sikker på, at Lene vil få en god tid de kommende 3 år, selvfølgelig vil der da også være svære dage, men hovedparten vil blive dejlige dage for hende, tror jeg. Det er i hvert fald erfaringen fra de andre af mine piger, som også har gået på KG (forkortelse af Det Kristne Gymnasium, som jeg bruger fremover i omtalen af det…) Jeg har hver gang sendt ”små” usikre piger af sted derover, og hver gang fået voksne, selvstændige, dygtige og fornuftige piger tilbage med en sund indstilling til livet. Udover at være en skole, hvor man kan erhverve sig en studenterhue, ja så er det absolut også en skole for livet – ingen tvivl om det. Jeg glæder mig til at snakke med Lene om et par dage, når hun lige har kikket det hele lidt an.

Der bliver jo ekstra stille her i hverdagene nu, må jeg sige – ingen Lene, der lige kommer flyvende for at se, hvad aftensmaden består af, eller liiige skal låne computeren, eller liiige skal se 3 videofilm på en aften, og heller ingen Lene, der er her når jeg kommer hjem med eftermiddagskaffen parat og huset støvsuget… hmm ikke at det er sket vanvittigt mange gange, men alligevel af og til, når hun lige har haft lyst, den dejlige pige.. ;o)

Den økonomiske side i at have Lene gående på et privat gymnasium er jo heller ikke helt lille, men nu er det sådan, at jeg faktisk har en flok utroligt dejlige piger, som er Lenes søstre, som alle har valgt at ville gi’ et tilskud til det, en investering i Lenes fremtid, så med dem, Lenes far og mig selv, er vi 6 mennesker til at deles om betalingen, og så er det pludselig overkommeligt for os alle at hjælpe Lene med dette skridt ud i livet. Hverken hendes far eller jeg kunne ha’ klaret det selv, så TAK alle mine piger..!! Meennn som Rune (Birthes mand) sagde i dag…, så forventer vi sandelig også valuta for pengene, Lene – høje karakterer må være det mindste..!!! Ja, ja det var sagt i spøg, og jeg ved, at vi alle sætter langt højere pris på den menneskelige karakter, end på 11 og 13-taller … Og jeg, som mor, sætter uendelig høj pris på det sammenhold, der er i min børneflok og i familien, det er langt mere værd end guld…!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lene på KG er publiceret 08/08-2004 22:07 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.