Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Kære Dagbog

Ooooooops, I did it again, synger Britney Spears, en tekst der passer fint med gårsdagens hændelser.

For at starte ved begyndelsen stod Tanja op før solen, så jeg tænkte at vi ligeså godt kunne blive færdige og komme afsted mod børnehaven. Herefter ville jeg så fortsætte mod bymidten, hvor der ligger en dyreforretning, hvor jeg ville købe noget foder med hjem til kattene. Normalt har jeg købt en sæk på 7,5 kilo, hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne slæbe når jeg var alene afsted.
Den sidste uge har de stakkels katte måtte nøjes med noget 2. rangs foder, som så sandelig også har sat sit tydelige præg, idet de gentagne gange har kastet op. Kunne altså bare ikke længere klare at skulle vente til fredag, hvor jeg kunne få hjælp til at få en stor sæk hjem. Grunden til at jeg normalt køber en stor portion skyldes den rent økonomiske side af det. Jo flere kilo jo billigere og 3 katte når immervæk at indtage en del mad på en måned :-)

Nå, men kl. 9.00 var Tanja afleveret og jeg fortsatte som planen mod dyreforretningen, hvor jeg var ca. 10 minutter efter. Ups! ... lukket, men så flygtigt på skiltet, at de åbnede kl. 10.00. Hmmmmmm, well okay, daffede så ned i Vestsjællandscentret, hvor jeg fordrev en del af tiden med at kigge på et større bogudsalg på torvepladsen. Så også et par bøger, jeg godt kunne tænke mig, men et kig i pungen sagde at det nok ikke var så god en ide - desværre.

Og nu var klokken ved at nærme sig 10.00, forlod centret og ooooop til dyreforretningen igen. På vejen ligger en anden boghandel og også her var der bogudsalg. Aj... noget sagde mig at det var meningen jeg skulle have en bog med hjem, så smuttede lige indenfor og så med det samme en Engelsk ordbog til kun 19,95. DEN måtte jeg simpelthen eje, for sådan en stod jeg tit og manglede og til den pris ..... :-)
På vej mod kassen faldt mine øjne på en selvbiografi med en kinesisk pige, som fra fødslen var uønsket. 49 kr. hmmmm... okay, så også den da, men så heller ikke mere, der skulle jo også gerne være råd til kattemaden.

Endelig var jeg igen ved den nu efterhånden berømte dyreforretning, men .... nå? stadig ikke åben? Tjekkede klokken, joooooo... den var da 10.20.
Ååååååååårrh nej, ved siden af skiltet med åbningstiderne stod der med store fede bogstaver: Bemærk. Onsdag først åben fra 13-17. Ja, så skulle da osse stå i det.

Nå ja, men så var der vel bare tilbage at hitte en bybus og komme hjem i varmen igen. Over til busstoppestedet, men hallooooooooo, og bussen kørte. Aj, 20 minutter til den næste. Gik så i Tiger (en forretning hvor alt koster 10 kr.). At komme derind er nogengange et rent slaraffenland af ting og sager og passer man (jeg) ikke gevaldigt på, har jeg slæbt det halve af butikken med hjem. Der er ikke den ting i den forretning, som man pludselig ikke forstår, man overhovedet har kunne leve foruden. Alt muligt mærkeligt, men begrænsede mig da til kun at spendere 30 kr. :-)

På vej hjem i bussen kunne jeg ligeså godt kigge på de bøger jeg havde fået købt mig, men åååhh nej, ikke uheldig igen!!! Men jo, den Engelske ordbog jeg havde købt så billigt var ikke som troet en Engelsk-Dansk, men en Engelsk-Engelsk. Well, det kunne have været værre og været en Engelsk-Japansk!!! :-)

Tror det siger sig selv, at jeg resten af dagen ikke rørte ved alt for meget, men kun foretog mig ting, jeg kendte til. Man plejer at sige alle gode gange 3, men HA! snød systemet og nåede kun at lave 2 UPS'er :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snød ordsproget: Alle gode x 3 er publiceret 22/02-2001 23:53 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.