19 år siden

Kakao og hvidkål

Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Min kære far har fødselsdag i dag, 66 år. Han spurte som noget af det første efter go´morgen og tillykke med dagen, om han så skulle komme ud til fødselsdagsmiddag her til aften ;-) Med et smil på læben over at han tog min sædvandelige invitation ud af munden på mig, spurte jeg ham om hvad han kunne tænke sig at spise. Jooo hans mor mente at han som barn godt kunne lide hvidkålsrouletter…. Typisk ham ikke at have en selvstændig mening !!

Normalt har jeg ham mistænkt for at gå mere op i at få varm kakao end anledningen. Han er en sjov størrelse med kakaoen angår, og faktisk er det efterhånden mest for hans skyld at jeg laver det ;-) Så er det er godt, at vi har 4 fødselsdage i familien i November måned..

Sidste weekend var en blandet fornøjelse. Vi startede med at køre til Horsens lørdag, hvor vi var samlet med 2 hold svigerinder, svogerne, børn og svigerbørn. Det blev en rigtig hyggelig aften med and og god rødvin. Min svoger har ikke glemt min ” tilstand ” fra hans 50 års fødselsdag for 2 år siden, hvor jeg blev meget forelsket i den rødvin de serverede, og faktisk ikke kunne huske den sidste del af festen. Siden dengang har han sørget for, at jeg aldrig er løbet tør for rødvin i glasset ;-)

Vi kørte derfra tidligere end planlagt om søndagen. De er nogle utrolige søde og rare mennesker, men også meget svære at holde en samtale i gang med. Jeg ringede og spurte min søster om det var i orden at vi kom noget før, end den planlagte kaffetid. Hun havde inviteret svigerfamilien på Brunch og havde ikke købt ind til 3 ekstra, så det var hun ikke så glad for. Forståeligt nok.
Vi valgte i stedet at tage ind til Århus, og besøge - Den gamle by. På vej hen til indgangen sendte min søster en sms, hvor hun skrev at vi bare kunne komme alligevel, men først kl. 12.00. Vi gik rundt i den gamle by i en lille time, før at vi begav os videre.

Min svoger viste ikke at vi kom, men blev glad for at se os. Desværre var hans bror og svigerinde gået, da de hørte at vi også ville komme. Ikke pga. noget personligt omkring os, men fordi at broderen har nogle psykiske problemer, og har i perioder svært ved at rumme andre. Min søsters svigerfar var meget mærket af hans søns problemer, og jeg følte at det lage en dæmper på selskabeligheden.
Jeg ved godt at jeg ikke skal tage det personligt, men jeg følte alligevel en smule skyld !

Jeg har købt en lampe, så min fars ” gamle ” øjne kan se til at lave regnskab ( ikke nogen hentydninger overhovedet ;-). og så bogen med Lance Armstrong - Hvert sekund tæller. Den tror jeg helt sikkert at han bliver glad for.

Jeg må hellere indfinde mig i køkkenet igen. Farmand kommer og spiser hvidkålsrouletter kl 18.30 og jeg har også købt den berømmelige kakao ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kakao og hvidkål er publiceret 17/11-2004 17:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.