19 år siden

Så er der lørdagsfest!

En mission i livet
Salomon
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Desværre kun med en enkelt deltager...nemlig mig! Hvorfor vil den fucking ensomhed ingen grænser tage ???
Har endnu engang et kanont behov for at være social, snakke, grine, pjatte med andre. Og som så ofte ender jeg helt alene med mig selv og hunden som eneste selskab :o(

..Er sku så træt af det. Hvornår er det min tur til at få min livsledsager ? Ham, som skulle sidde ved siden af mig nu ? Ham, som jeg kunne dele alle mine tanker med lige nu. Ham, jeg skiftevis kunne pjatte og snakke alvorligt med ??

Kikker mig selv i spejlet, og må da sande, at det er rigtigt, hvad de alle sammen siger. At jeg er en køn pige. Har ellers været mange år om at indrømme det. Til trods for utallige komplimenter fra såvel min eget, som det modsatte køn. Man får vel heller ikke en masse tilbud, hver gang man er i byen, hvis det ikke var fordi der er noget om snakken.
Så det kan jo ikke være derfor, jeg endnu engang sidder her i min ensomhed... Men hvorfor så ?? Hvorfor møder jeg ham ikke ?

Nå, men jeg burde faktisk ikke sidde her og føle mig ensom, for idag har jeg faktisk været på rigtig veninde-besøg. Eller ihvertfald det, som kunne udvikle sig til et veninde-forhold.
En af mine jævnaldrende kollegaer har flere gange spurgt om jeg ikke ville med hjem og have en kop et eller andet en dag. Hver gang har jeg slået det lidt hen, ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg bare er lidt...ja, vi kan vel kalde det social angst. Tanker som : "det går ikke, hun bliver skuffet over mig" og "Jeg kan jo ikke være den hyggelige veninde, som hun måske higer efter" kørte straks med ekspresfart gennem mit hoved, da hun inviterede mig. Men heldigvis er M en standhaftig kvinde, og inviterede mig igen og igen og tilsidst aftalte vi, at jeg skulle komme hjem til hende et par timer før vi skulle til skolens fælles biograftur. Og jeg var faktisk rigtig glad for det og glædede mig. Men selvfølgelig var jeg tæt på at ødelægge det hele, som jeg så tit er, når jeg endelig er ved at være tæt på et mål. Vi havde aftalt at jeg skulle komme ved 3-4-tiden, men jeg var først hjemme fra rideskolen kl. 4. Flot Swanky. Start lige dit nye veninde-forhold med at komme halvanden time for sent. Det er sku da en fin start og virkelig et godt udtryk for, at du virkelig gerne vil M nærmere...
Nå, men trods forsinkelse havde jeg en rigtig hyggelig time hos M. Med varmt cacaomælk og nybagte boller. Fuldstændig efter bogen og super dejligt. Vi snakkede rigtig godt sammen og fik debatteret en masse, både pædagogik, undervisning og livet i almindelighed. Virkelig dét, jeg sådan har savnet en jævnaldrende at snakke med om. Det var bare skønt!
Og en rigtig, rigtig fed fornemmelse ikke at komme alene i biografen, men at komme sammen med M.
Nu skal jeg bare tage mig sammen og sørge for at det ikke løber ud i sandet. Jeg må invitere hende hjem til mig. Har faktisk længe tænkt på, at invitere de tøser, jeg snakker mest med på job, hjem til en hyggeaften. Og hvorfor gør jeg det så ikke ?? Det gør jeg også nu. Det SKAL jeg gøre... Og glæder mig allerede :o)

Drikker lidt mere af min cola med caramel-vodka. Det smager sku fint. "Skål, min kære hund" og skål til mig selv. Længe leve mit eget selskab!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er der lørdagsfest! er publiceret 16/01-2005 00:21 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.