19 år siden

de vilde planer

Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Nøj hvor var der bare lagt op til fest og ballade lørdag, da min veninde G fyldte 26. Veninde B og jeg skulle helt sikkert i byen, for det var lang tid siden, vi sidst havde været det.
Vi mødtes hos G kl. 18. Heldigvis bor jeg kun 300 meter fra hende, så vi fik os da kæmpet gennem de kæmpe snemængder - og ankom i god behold, kun med virkeligt våde sokker, men stadig med flot hår, da vi på turen derover gjorde alt for at holde frisuren, alt andet var ligegyldigt, håret skulle bare sidde...
Efter maden skulle vi til at spille back-up. Vi begyndte også at drikke, dvs det havde B og jeg nu også varmet lidt op med oppe hos mig.
Det er lang tid siden, jeg sidst har drukket, men det tænkte jeg ikke over, og lagde godt for land. Jeg er en bæller - det skal jeg lære, at lade være med. Det kommer der sjældent noget godt ud af!
Nå, men spillede og legede nogle lege. Det var alt sammen rigtig sjovt. Vi legede bl.a. den der hedder "jeg har aldrig...". Fx siger jeg, "jeg har aldrig dyrket sex på en vaskemaskine". De der samtykker mit udsagn, bliver siddende, men dem der så har, skal rejse sig op. Det er nok lidt en plat jeg, men faktisk ret morsomt.. Jeg morede mig gevaldigt, og var selv så åben så åben om, hvad jeg havde prøvet og ikke prøvet..Hmmmm..
Nå, men pludseligt kl. halv 1, tror jeg den var, ramte alkoholen mig. Jeg skulle bare ned at ligge, det kunne jeg mærke. Så jeg lagde mig på gulvet. Der blev jeg liggende uden at bevæge mig det mindste pga frygten for den berygtede samtale med Ulrik. De andre var kommet med utallige forsøg på at få mig op og til at sige noget, alt var mislykkedes. Kl. 3 råbte jeg, om der var fri passage til badeværelset, det var der. Så der rejste jeg mig op, og gik derud. Jeg fik da også talt med ulrik, hvilket gjorde at jeg havde det så godt, at jeg selv ville kunne finde gennem snudriverne og over på den anden side af vejen. JEg var ellers ved at tro, at jeg skulle blive liggende på det kolde gulv hele natten. Men sådan gik det heldigvis ikke.
Men i byen kom B og jeg aldrig. Mon jeg nogensinde kommer det igen. Sidste gang vi havde planer om det, var jeg bare for træt til at kunne noget somhelst. Måske er jeg ved at blive for gammel?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget de vilde planer er publiceret 15/02-2005 10:19 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.