Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Drive og dase - det er jeg god til, men lige om lidt tager jeg skeen over i den anden hånd. Jeg vil gå op på første sal og starte på projekt "Ryd op i dit liv" - inspireret af tv-udsendelsen af samme navn. Jeg har en masse tøj, som jeg ikke bruger længere - ud med det. Jeg har mapper stående med gammelt skolemateriale i. Ud. Der er en masse bøger, der skal sorteres i. Dem, som jeg ved, at jeg aldrig kommer til at læse - de ryger ud. Det kribler helt i fingrene efter at komme i gang med den store oprydning og få kasseret gamle kærestebreve, halvfærdige projekter af forskellige arter og mange andre ting, som jeg har gemt, fordi jeg jo kunne få brug for det en dag. Nu skal det være - der skal ryddes op, så der er plads til nye ting, som jeg vil gemme, fordi jeg nok kan bruge det en dag.

Jeg skal en lille tur i byen og betale et par regninger. Jeg kan ikke komme på min webbank for tiden. Computeren skaber så fuldstændig tosset og har en masse spyware, som jeg ikke kan finde ud af at komme af med. Heldigvis kender jeg et dejligt par, hvor han er lidt af en computernørd og de er villige til at krydse tværs over Jylland på et eller andet tidspunkt, så han og Carlo kan se til computeren, mens hun og jeg snakker - det er vi nemlig gode til.

I går eftermiddags bankede det pludseligt på døren. Det var Jacob, som lige aflagde et lynvisit. Dejligt at se ham og høre nyt om livets gang i Silkeborg. Han lovede, at han og kæresten vil komme hjem i påsken. Til den tid vil jeg have samlet alle børn, svigerbørn og børnebørn til en hyggedag med god mad, snak og måske et spil Trio Minos, som er utroligt morsomt at spille. Anne skal blive på efterskolen denne weekend. Nu begynder sæssonen for gymnastikopvisninger jo og både lørdag og søndag skal de lave gymnastik. Carlo skal ind til Sejlklubbens klubhus i morgen og være med i renoveringen af det og jeg skal blot fortsætte med mit projekt, som jeg jo slet ikke er begyndt på endnu.

Jeg skal have ringet rundt til mine søskende i løbet af weekenden. Næste lørdag skal vi til 40 års fødselsdag hos min svigerinde og jeg har påtaget mig at sørge for gaven til hende. Det slog mig i går, at vi skal til fest i min store familie fem gange i løbet af forår og sommer, så det nye tøj vil blive luftet godt og grundigt i år og jeg glæder mig til hver en fest.

I går var jeg til vandgymnastik. Det er godt for led og lemmer og vi har det rigtigt sjovt, mens vi motionerer i det varme vand, som er mindst 35 grader varmt. Vi starter med opvarmning, derefter øvelser og slutter af med udstrækning. På et tidspunkt i går fik vi en "søslange", som vi blandt andet skulle stå på med begge ben. Det er altså svært at stå på sådan en "fætter" i vand og mit "dyr" var da utrolig levende, så jeg havde mine problemer med at få det passiviseret, så jeg kunne stå pæn og afbalancerende på det. Det ender nok med, at jeg bliver en vandhund efterhånden, for jo flere gange jeg kommer i vandet, des modigere bliver jeg og tiden, hvor vi er i vandet, flyver af sted.

Nu går det ikke længere. Skal jeg i gang med mit projekt i dag, må jeg hellere slutte her og bevæge mig ovenpå.

Jeg ønsker jer alle en god weekend.

Hyggehejsa fra oprydderen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Ryd op i mit liv." er publiceret 11/03-2005 11:21 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.