19 år siden

Så har jeg cuttet livlinjen....

Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
...i hvert fald inde i mit eget hoved og denne gang vil jeg prøve at være standhaftig og ikke nedgøre mig selv ved at ændre min beslutning.

Tog fra T i morges uden at sige farvel, men velvidende at jeg nok aldrig kommer tilbage igen...

Han har nedgjort mig på flere måder og endelig er det blevet for meget for mig og jeg tør tage springet. Han véd det bare ikke endnu, men jeg føler heller ikke jeg skylder ham en forklaring lige nu!!

I aftes ringede en pige, han snakkede længe og jeg tænkte: "Det er nok bare en af alle hans veninder" Men som samtalen skred frem, kunne jeg høre det ikke var én han snakkede med så tit. Hun spurgte til, hvad han havde lavet i weekenden og hvornår han kom hjem til Vestjylland. Han var lidt vag i sin udtalelse om, at han måske ikke kom hjem i påsken. Jeg kunne fornemme af samtalen, at hun spurgte hvornår han så kom hjem. Han spurgte, om de ikke kunne snakke om det idag, for han havde gæst og da hun spurgte, hvem det var, sagde han: " det er én der hedder X (mig)", så smed hun røret på....!!! Så ét eller andet har de sammen... Da jeg spurgte hvem det var sagde han bare:" én fra Ringkøbing" Det er ikke fair overfor hende eller mig.

..Det kan jeg simpelthen ikke acceptere. Jeg gider ikke være hans glædespige eller tidsfordriv. Hvis han ikke kan fatte det, så er han sgu for dum!!! Det gjorde pisseondt og jeg synes det var skide ledt. Vi lå heller ikke tæt om natten, ingen af os søgte det. Vi plejer altid at sove tæt. Jeg sov nærmest ikke og glædede mig bare til at komme ud af den dør i morges. Har været på arbejde, så det er først nu, jeg er alene med mine tanker.

Har lyst til at hyle, men det bliver kun til en stor klump i halsen. Er bange for pludselig at bryde ud i gråd, så mine øjne er blodsprængte, når jeg skal til kor i aften.

Har fået 2 sms'er men har ikke svaret på nogle af dem, véd helt ærligt ikke hvad jeg skal sige eller hvad der sker.

Nu kan han sgu få lov at gå rundt i uvished og tænke lidt over sit liv og hvordan han behandler andre mennesker.

Tillid, ærlighed og respekt det er alt hvad jeg forlanger og det er basale behov, som han ikke opfylder i mit univers...!!!

Vi har været sammen så længe og jeg véd hans fremtidsplaner fylder meget lige nu, men det har sgu ingenting med den her sag at gøre...Han har givet udtryk for at han ikke ville give slip, men det var nok en lodret løgn!!

Hvis han spiller på flere heste, hvilket jeg ikke har haft mistanke til før, så skal jeg sgu gøre det let for han. Jeg gider ikke være en del af hans syge "game". Så kan han rende mig. Hvis det hele er en misforståelse, så har han sgu et forklaringsproblem.......!! Kan ikke se hvordan der kan rettes op på den nuværende situation. Den skal bare fortrænges. Jeg tager en kold tyrker..!

Jeg fik næsten alle mine ting med mig i morges på nær nøglen til min lejlighed. Den kunne jeg ikke finde, selv om jeg gjorde et ihærdigt forsøg kl 5.15 i morges!!! Det må så være det. Jeg tror ikke, han kan finde på at komme her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så har jeg cuttet livlinjen.... er publiceret 21/03-2005 16:25 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.