Det er langfredag.

Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det er langfredag og endnu tidligt på dagen. Men uanset om det er helligdag eller hverdag - det er det samme hver morgen, hvor jeg må trækkes med min morgenkvalme, som jeg får, når jeg har taget dagens første ration medicin. Jeg ville godt være denne ubehagelige kvalme foruden, men et eller andet sted har jeg læst, at kvalmen er bevis på, at medicinen optages i kroppen. Jeg må bare leve med tilstanden, men indrømmer da gerne, at jeg går om medicinen, som katten om den varme grød.

I dag er det langfredag og indtil klokken 14, skal jeg bare hygge mig herhjemme sammen med Anne, inden jeg og Sofie Møller skal optræde til en 30 års fødselsdag. Jeg kan fortælle, at Sofie Møller er en lille bondekone, der bor langt ude på landet, som jeg har taget under mine vinger. Hun er sød og rar men også utrolig nysgerrig og hun ved besked om mangt og meget. Hun vil gerne deltage mange ting og har da også pønset på at oprette profil her på Fyldepennen. Hun ved bare ikke, hvordan hun skal bære sig ad og jeg skal nok vare min mund for at fortælle hende, hvordan hun gør. Til sidst kan jeg fortælle (Sofie Møller må ikke vide det) at hun er en fiktiv person, men når vi er sammen, overtager hun mig 100 procent og jeg har ikke chancen for at komme med bare lidt mere fornuftig og relevant pli. Sådan er Sofie Møller - og tja, jo hun er såmænd god nok.

Det er langfredag og i dag var det vore oprindelige planer at starte på projekt Køkken, men den kære gemal skal sammen med andre fra Sejlklubbens bestyrelse arbejde ude ved Kammerslusen. De skal have lavet tre nye broer til større både. Hvert år rykker vi opad på broerne og i år er vi rykket otte broer op, så nu har vi fået en super god plads og har meget nemmere ved at smutte ud til båden. Der er heller ikke så langt at gå mere. Vi har bestemt, at i år vil vi opholde os meget mere i båden - simpelthen bruge den som en slags sommerbolig. Så må vi se, hvor meget det kommer til at gå i opfyldelse, for jeg synes allerede, at kalenderen er godt booket op med diverse arrangementer.

Det er langfredag og jeg er godt i gang med at skrive sang til Sejlklubbens 100 års jubilæumsfest, som skal holdes den 7. maj på restaurant Kammerslusen. I går fik jeg bestilling på en sang, som skulle være færdig til på tirsdag. Kort frist - men jeg gik i gang og brugte hele aftenen på at skrive. Her til morgen fik jeg mail, at en anden har fået opgaven. Det passede mig fint og jeg rev mit værk i stykker og arkiverede det lodret. Det er sidste gang, at nogen får lov at tage mig ved næsen - aftalen skal ligge hel fast, inden jeg skriver en linie - det troede jeg jo også her.

Det er langfredag og dagen tegner sig til at blive god. Vejrudsigten lyder lovende og nu er foråret lige om hjørnet. Vintergækker og krokus står i blomst rundt omkring i haven og inde i stuen står en stor flot buket, som jeg forærede mig selv. Den var sat ned til halv pris i Brugsen, så den kom i vognen, da vi var oppe og handle den anden dag.

Det er langfredag og jeg har blot til sidst, at ønske mine læsere en rigtig GOD PÅSKE.

Hyggehejsa fra en morgenkvalmende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er langfredag. er publiceret 25/03-2005 09:03 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.