19 år siden

Forelsket og Høj af livet .!!

19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 1 dag siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
1 måned, 4 dage siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Ved ikke om det er ved at blive en vane for mig at vågne før vække uret sætter ind med sin, gennem borene ringene tre steder rundt i huset .

Jeg kommer alt for sent i seng , og når jeg først er der kan jeg ikke sove , ganske som i nat .
Ligger mig på pude , tager min bog \" Når snerlen blomster \"...de sidste to sider her jeg gennem de sidste 14 dage læst igen og igen , for mine tanker vandre hele tiden på afveje , ud i natten, ud i mørket , ud hvor drømmene kommer fra, ud hvor universet ingen ende har , og der flager de rundt , fyldes med varme , søde sjove , dejlige fantasier , og der finder jeg D , og der glider jeg bare ind i hans arme , og jeg lader verden gå i stå sammen med ham .
Mærker et sug i min mave , en hel vidunderlige varme fylder mig op , jeg kan bare ikke slippe den . Ikke før jeg lukker mine øjne og drømmen tager over . Drømen om D og vandet , ved ikke hvad det der vand skal fortælle mig , men en drøm der vender tilbage til mig igen og igen .

Drømmen hvor vi går hånd i hånd ud af stranden , hvor ord ikke er nødvendig , men hvor kun vores hjerter forstår tavsheden , og vandet og himlen og solen i horisonten .

Når dagen så danser hen over min dyne og jeg vågner et kvarter før mit vække ud ringer , ja så ligger jeg i varmen og trygheden og smiler lykkelig , sender ham i tankerne en morgen hilsen fyldt med varme kys og knus som jeg er sikker på han vågner ved når jeg lader dem drysse ned over hans kind og mund.

Dagen flyver bare afsted , alt det sure , er bare væk på et sekundt , selv om jeg dimser forviret rundt og ikke kan samle mig om det jeg skal , forde mine tanker er hos D .
Jeg små griner af mig selv ,over min mangel på koncentration , og priser mig en smule lykkelig over jeg ikke i tiden har et job , hvor er det dog hel vidunderlige at kunne Være forelsket på fuld tid......Wieeeee.!!!
At kunne tilbringe tiden , med at tækne på han, savne ham , og drømme om ham , mærke at inspirationen vælter ind over mig , til tusiene billeder jeg gerne vil male .
Foråret er i år endnu smukker end nogle sinde , alle steder bliver jeg fyldt og i et med det der sker når solen kommer frem og får magten , sidder på en bænk mærker solen varme mig , fylde mig med musik og magi , og jeg får lyst til at tage et par danse trin når jeg går vider ... gør det dog ikke selv om jeg er sikker på verden godt kan se jeg har forelsket mig i D .
Nyder det dejlige han har fået til at spire inden i mit hjerte .

Nu har jeg i mit hoved et billede jeg bare må male , og jeg bare skal finde tiden til at male , har købt endnu et lærde , har farverne klar , og kan se det hele for mit indre blik .

Spekuler lidt på om det er forde det er forår eller det er forde jeg er forelsket , at alle disse ting kommer til mig. Jeg har før oplevet foråret og det har aldige før bragt så meget til mig .
Men jeg har også før været forelsket , dog aldrig før som jeg er nu , aldrig har jeg været så vildt dejlige ramt aldrig har min mave været fyldt med de mest skønne sommerfugle, som nu , og aldrig har min sjæl og mit hjerte føltes så fjer let som nu . smiler ...det må være D der fortryller mig og min verden , og jeg håber fortryllelsen vil var ved i alt evighed , for intet er smukker end at være HØJ af livet og af kærligheden høj af at vide han er der , at han er en del , af mit liv .
D. sender dig 1000 forårs kys smil og tanker og du skal vide jeg glæder mig inderlige til vi igen skal ses .
knus til dig fra mig .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket og Høj af livet .!! er publiceret 20/04-2005 15:30 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.