19 år siden

Takker min engel med en kærlig tanke .

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 9 dage siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Jeg er lige kommet hjem fra en elleres meget vellykket fest hos en veninde , vi hyggede bare så meget , rigtig dejlig. Hele aften har jeg tænkt på D , og savner ham hel uhyggelig meget , og kunne ikke lade vær at side og ønske jeg var hos ham nu og vi udforskede vores nye forelskelse . var ind i mellem langt væk i mine tanker , så langt væk jeg ikke hørte andet end halv delen af de taler der blev holdt , men fik da vist det vigtige med tro jeg nok .
Men hyggelig var det .
Syndes bar aften sluttet trist , min veninnes søn der ikke bor hos hende , men hos sin far , , kunne ikke få sin far til at hente sig , og hun ..ja hun blev da gal ..på sin ex ..og knægten ..ja han stod bare der , og så så ulykkelig ud , og jeg græd invendig , da jeg så hans øjne og da jeg hørte han tigge sin mor om ikke at skændes med hans far . Høre han sige det gik ud over ham når han kom hjem , og han blev ked af det og bange .
Jeg blev bare så skuffet og ked af det , kunne slet ikke rumme det , og valgte at tage hjem , for var jeg blevet havde jeg ikke kunne holde tand for tunge , og nu sider jeg her og græder inden i , for de øjne den dreng havde smertede dybt ind i mig , og jeg er ikke sikker på hun så hans smerte .
Ja jeg ved hun i tiden har det svært , tabet af hendes far og et ny indgået ægteskab der er gået i opløsning , en uddannelse der måtte afbrydes , ja og så alt det med exen og sønen ..gu er det svært ..jeg ved det godt selv , men dammmmmm....det er sq hendes søn .
men det er så let for os andre at dømme, os der står på side linien og kikker på .
Jeg har ikke lyst til at føle det jeg føler lige nu , jeg vil mærke min glæde over at være dybt forelsket i D .
men gud !!!! hvor jeg savner at tale med ham , og jeg håber vi snart kan ses igen .
Mine tanker kreser omkring ham dag og nat , og jeg bliver skifte vis hed og kold , mærker sommerfuglene tage en gevaldig tur i mit hjerte , og min mave slå vidunderlige kolbøter .
Jeg sad i bussen og smiler hel for mig selv , s¨å ham for mit indre, og lod fantsien få frit løb
fniser ..lidt ..kikker mig omkring ...ups var kørt et stoppe sted for langt , har stillet mælken i skabet og melet ind i køleren ..det går for vidt ..jeg griner af min dimsen rundt , min mangel på koncentration, tror ski nok jeg skal passe på ude i trafiken ..i tiden .men elsker jo at cykle i dette dejlige vejer som foråret har brag med sig , elsker at mærke solen kraft , mærke det vidunderlige i at være forelsket i D .
Øv hans mobil er til rep ... kan ikke smse ham og sige go nat , og ved han ikke kan komme til en pc , så jeg må bare vente til han atter er hjemme igen ..men lige nu har jeg bare sådan lyst til at sige go nat til ham , og fortælle ham at jeg er hel fjollet med ham , og jeg vildt savner hans selvskab , hans smil , hans søde og dejlige øjne , hans varme ..ja ham ingen andre end ham ..uha som han har vendt rundt på min hverdag , og uha hvor jeg dog vildt nyder det .

Jeg sider stille lukker øjnen kalder min Engel hid , venter ...høre mit hjerte slå ...bom bom bom ...mærker min engel komme , med mit lys og fylder mig med varme, ja min engel er hos mig .viser min smerte over drengen fra i aften og mærker den lette , ved min engel vil værne om ham for en tid nu .Viser min engel mit forelskede hjerte , og mit saven beder om at min engel må strejfe D`S
hjerte , så han ved jeg tænker på ham og savner ham .
Jeg takker ,med en kærlige tanke til Min engel , og fornemmer han tone ud , men efterlader mig dog med et lettet hjerte , og en sjæl fyldt med fred .
Nu kan jeg gå i min seng, og lade natten svøbe sig om mig tage mig med ind i drømmenes univers , hvor D. venter på mig , og sammen tilbringer vi natten under himlens stjerner , i tavshed , kun hjertets sprog vil blive talt .
Go nat du kære dag , go nat du søde D. må en ny og smuk dag bryde frem i morgen og bringe smukke tanker til os alle .
RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Takker min engel med en kærlig tanke . er publiceret 22/04-2005 00:05 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.