Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 13 dage siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Det skal nok blive en dejlig uge - men måske også nogle hårde dage at komme igennem - men ih, hvor jeg glæder mig. Nu er jeg også kommet over den værste hurdle med forberedelserne til alt det, som vi skal i den kommende uge. Jeg har fået skrevet sangene og tøjet er gjort klar - mangler vist kun at købe sko til Anne og at få købt gaven, som min svigerinde og jeg skal købe på mandag. Ja, så skal jeg lige have lavet lay-out til bryllupssangen og have den mangfoldiggjort og foldet. Sangskjuler ved jeg ikke rigtig, om jeg får tid og lyst til at lave. Det kommer an på vejret i morgen - om jeg skal i haven eller om jeg skal vise mig fra den kreative side og få lavet ...... - det holder jeg lige lidt hemmeligt - jeg ved nemlig, at min kommende svigerinde sommetider læser mine tekster.

I går hævede jeg mine feriepenge og så skulle nogle af pengene bare fyres af med det samme. Jeg startede i herretøjsforretningen, hvor jeg fandt et par sorte pæne bukser, en flot lys skjorte og et drønsmart grønt slips. Tove, som ekspederede mig, lagde et par strømper oveni og pakkede det hele pænt ind i gavepapir og med bånd og sløjfe om. Da Carlo kom træt hjem fra arbejde, stod jeg parat og overrakte ham gaven og han blev glad for indholdet. Blazeren havde han i forvejen, så alt i alt bliver det en flot mand, som jeg skal i by sammen med.

Jeg fortsatte min bytur og havnede i en forretning, hvor jeg købte nyt tøj til mig selv. Jeg fandt et par sorte selskabsbukser - utrolig flotte og lækre at have på, en smart sort top og en mørkbeige jakke med sorte kruseduller rundt omkring. Jeg er rigtig glad for mit nye tøj og jeg føler mig smart og godt tilpas i det og glæder mig til at få det på til begge feste, som vi skal til.

Min uge kommer til at se således ud:

Mandag: Gymnastik. Derefter i klubhuset og ordne borde og blomster og ud at lave endelig aftale med restauranten til på lørdag. Frisør og købe gave.

Tirsdag: Læring for livet om formiddag. Derefter til reception i Sejlklubben, som denne dag har 100 års jubilæum. Vi skal være i klubhuset klokken 14 og det er uvist, hvornår vi er hjemme igen.

Onsdag: Om formiddagen skal jeg til fys. Jeg er "prøveklud" hos en ung studerende og hun "arbejder" godt og grundigt med mig. Ellers holder vi bare fri og nusser rundt herhjemme eller hvad vi finder ud af og lader op til resten af ugen. Anne kommer hjem fra efterskolen.

Torsdag: Vi taget til stort kirkebryllup hos min bror og svigerinde. De har valgt at gifte sig, efter at have været kærester i 8 år. Alle søskendebørn er også inviteret med, så atter en gang samles hele familien.

Fredag: Hjemme igen og om eftermiddagen til reception hos Tina, der er udlært frisør. Hun har valgt at blive selvstændig og har omdannet stalden til frisørsalon. Dejligt at få en frisør så tæt på.

Lørdag: Vi skal til Sejlklubbens jubilæumsfest på restaurant Kammerslusen. Det bliver flot, fornemt og ikke mindst hyggeligt med tre retters menu, underholdning og dans til levende musik.

Søndag: Vi skal bare slappe af.

Som sagt - det skal nok blive en dejlig uge, men nok også lidt hårdt.

Ha´ en god søndag.

Hyggehejsa fra rendemasken Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dejlig uge i vente. er publiceret 30/04-2005 21:58 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.