Min Fyldetræf-weekend.

Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Nu er jeg tilbage i marsken og sidder her ved min pc´er, efter en fantastisk weekend i hovedstaden. Jeg har fået så mange dejlige indtryk, følelser har fået lov at komme til udtryk og jeg fik flotte "gaver" med mig hjem, som jeg kan tage frem og bruge, når min verden bliver for broget.

Min Fyldetræf - weekend vil jeg kalde det, for allerede fredag middag drog jeg hjemmefra. Første stop blev i Vejle, hvor forestillingen om de nye bekendtskaber blev grundlagt - men jeg var i trygge hænder hos et par Fyldepennebrugere, der er blevet mine dejlige og sande venner, som jeg lærer bedre og bedre at kende, for hver gang vi mødes og som også ser noget nyt hos mig.
Etapevis at møde de øvrige Fyldepennevenner gjorde til, at det blev til endnu et unikt Fyldepenstræf.

Oplevelsen af at møde en bruger, som man overhoved ikke kender og så når hun er der, så udbryder jeg med åbne arme - jamen, det er jo bare .... " og snakke, som om vi har kendt hinanden altid.

Køre af sted til Kbh. tidlig lørdag morgen, mens solen står på en flot, klar blå himmel. Sende sæbebobler ud over Storebælt og ønske.... Blive taget imod med åbne og gæstfrie arme i Slagelse - og ikke nok med det - der i Slagelse havne lige i Westjyllands kvarteret, så det føles trygt og velkendt og få lejlighed til at hilse på Lotte-mor.
Snakken i bilen ind til Kbh - jeg kørte med i anden bil fra Slagelse ( i den første bil knevrede vi) - komme ad bagvejen derind - villakvarter med få lyskryds og pludselig er vi midt på Frederiksberg - Landsbyen - som jeg tror det er og at alle her kender hinanden, så mens vi går ned ad gaden, er der lidt Crokodil-Dondye over mig og jeg hilser til højre og venstre og får desorienterede eller ligegyldige blikke tilbage.

Selve Fyldepennetræffet - hvor der bliver lejlighed til at få talt med alle øvrige deltagere på en eller anden facon og mærke, at man er accepteret som den man er og at det er OK.
Få dejligt mad og møde endnu en kær ven blandt de "gamle" Fyldepennevenner, hvilket var en så herlig og god overraskelse. Opleve bustur gennem hovedstaden og pludselig runger det gennem bussen. "Næste stop. Fyldepennen skal af".
Dejlige og morsomme, seriøse og tankefulde indslag under middagen og ellers hygge og snak.

Og i forbindelse med Fyldepennetræffet møde et par piger, der sammen med deres mænd åbenhjertigt og gæstfrit slår dørene op for en hel lille flok til overnatning og forplejning. Tusind tak for det - men andet ville jo nærmest være uhørt, når man ved, hvem mor´en til de to piger er.

Rejsedeltagerne - så dejlige og varme og herligt med alle de små stop på vejen hjem. De dejlge mennesker, som viste en dejlig varme, omsorg og kærlighed, da jeg - næsten hjemme igen - fik hul på nogle indestængte føleser, som have brug for at blive luftet.

Jeg sidder her med så mange tanker og indtryk - men det hele kan forenes i en utrolig, unik oplevelse, som jeg helst ikke ville have undværet.

Hyggehejsa fra den hjemvendte nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min Fyldetræf-weekend. er publiceret 20/06-2005 13:55 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.