19 år siden

Er jeg såret og skuffet

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det må jeg nok svare ja til !

Jeg ringede til min ” søde ” svigermor i går, da jeg skulle spørge hende til råds om noget vedr. vores hund !
Hun spurte om jeg havde været i lufthavnen en dato her først i denne mdr., da hun mente at have set mig der ude ! Jeg svarede hende - at jeg var og er stadig sygemeldt, så det havde ikke været mig hun havde set. Hun slog det hen med at bilen måske også var noget mørkere end vores !
Set i bakspejlet, så afsluttede hun hurtig samtalen efter at jeg havde fortalt hende, at vi havde fået ny bil og at det var en helt anden farve. Så hun ville under ingen omstændigheder have kunne genkende mig på bilen. Normalt plejer vi at afslutte vores samtale en 4-5 gange før vi endelig får lagt røret på, men ikke i går !
Det var først i dag hvor jeg kom til at tænke på vores samtale, at det slog mig – hun havde været i lufthavnen for at hente min engelske svigerfar, og var kørt direkte tilbage til Sjælland ! Normalt plejer hun at komme hjem til os mindst en dag før han kommer, så hun ikke skal køre begge veje samme dag. Der er ca. 340 km hver vej ! Men ikke engang et besøg på vejen blev det til – Hvorfor mon !

Der skal ikke så meget fantasi til at forestille sig, at det er pga. mig og at ” jeg er ude af balance ” for tiden ! At enten hun ikke vil mase sig på, eller at hun ikke ved hvordan hun skal takle det. Jeg hælder mest til det sidste ! Jeg bebrejder hende det ikke, men er alligevel lidt sået og skuffet.

Jeg bryder mig hensynstagen eller medlidenhed for så ender jeg i en situation hvor der er fokus omkring mig og min person, og det har jeg svært ved at takle! Men jeg har det endnu mere svært ved at føle at folk undgår mig !

Jeg har gode 2 mail venner som jeg skrev til da jeg begyndte at få det skidt, og forklarede dem at de ikke skulle forvente at høre fra mig et stykke tid pga. min problemstilling, men at de ikke blev glemt. De har begge med jævne mellemrum sendt mail uden at forvente at jeg skrev tilbage. Det har varmet utrolig meget, og kastet lys over en trist dag ;-)

Så til alle jer der ude – Husk at holde af og om, uanset hvordan det ser ud !

Jeg har fået en dato for en samtale med en speciallæge…Puha jeg er begyndt at blive lidt nervøs ! Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente, og om jeg skal forvente noget som helst.. Tænk hvis han siger – du er fejler ikke noget – du er helt normal og rask… Suk … Og så må jeg drage konklusionen, at jeg bare er ganske almindelig skør oven i bolden ! Snøft så har jeg ikke engang en undskyldning mere ;-)

Jeg er rimelig sikker på at jeg IKKE har arvet min fars sygdom, og at det bare er en midlertidig ” tilstand ”. Også selv om jeg synes, at det på det sidste har virket mørkt og endeløs. Men nu må vi se hvad han siger til det !

Min lille møg forkælet hund har fået til vane at ligge på kontorstolen ved siden af mig. Så lige nu ligger hun og nyder, at jeg har fundet vores bordventilator frem ;-) Hun har haft det meget dårlig med varmen i dag, og har næsten ikke ville drikke vand. Så i et forsøg på at få lidt i hende gav jeg hende en is, som hun veltilpas slikkede i sig !

Jeg tror at jeg vil smutte over og se om de har mere kærnemælk, så vi kan lave lidt koldskål ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg såret og skuffet er publiceret 20/06-2005 18:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.