19 år siden

1 dag tilbage...(lev mens du gør det, elsk

Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Endelig er jeg "hjemme" igen. Fyn vil altid være mit hjem. Jeg føler mig så malplaceret og ene i Kbh. Håber det ændre sig med tiden, ellers blir de 3-5 år svære at komme igennem.

Så er det dagen før dagen. Vi er sikkert nogle stykker, der går og venter et lille brev i postkassen d. 28. fra diverse uddannelsessteder. Jeg prøver at lade være med at ofre alt for mange tanker og bekymringer på det, da jeg jo ikke kan gøre noget alligevel. Men hold da kæft hvor er det afgørende når man tænker efter. Jeg kommer til at sidde på nåle i morgen indtil det dukker op!

Skal lige vænne mig til at skrive igen, det føles som en evighiden siden sidst. Der er sket så meget. Mandag i sidste uge skulle jeg pakke, men fik så lige den besked at min fuscking klamme retarderede spassernabo nægter at han kørte ind i mig. Tvært i mod er det hele nu min skyld, og det er kun rimeligt hvisvis jeg betaler 16000,- for en ny bagklap til hans bil. Jeg var så vred som jeg aldrig har været før. Og brugte i stedet hele dagen på at tude over hvor uretfærdigt det var. Jeg kan ikke gøre en lort, fordi der ingen vidner var... Alle forslag om hævnaktion inden for rimelighedens grænser modtages med kyshånd! har virkelig brug for hævn, det må jeg stå ved ligegyldigt for hvor primitivt det så end er. Det bedste jeg kan komme på so far er bare at råbe af ham en 5-10 minutters tid. Har ikke snakket med ham face to face endnu.

Vi tog jo afsted til Kbh om tirsdagen, da vi havde fået alle tingene presset ind i den lille lastbil. Jeg blev chokeret og bekymret over hvor mange ting vi egentlig havde. Hvordan skulle vi nogensinde få alle dem til at være i den lille lejlighed? Vi tog lidt mad med, og kørte afsted. Derovre kom M's kusine og hjalp med at slæbe ting. Det var helvedes hårdt, det regnede, men vi var faktisk færdige efter 1½ time, og det var egentlig meget godt klaret. Situationen havde selvfølgelig nok været en helt anden, hvis vi skulle have boet på 4. sal. Det var heldigvis kun 1. Da M's far og kusine var taget hjem, gik vi igang med at stille på plads og gøre orden så godt vi kunne. Fanden for i M, og han fremførte et vildt forsøg på at nå det hele inden vi gik i seng.

Om onsagen ville vi prøve at finde IKEA. jeg have hjemmefra været forudseende og taget vejbeskrivelse med, men da vi nåede fram til destinationen, fandtes der i hvert fald ingen IKEA dér! Vi blev vist til en helt anden by, men fandt heller ingen der. Så efter mange spildte timer, kilometer og dermed penge - kørte vi sure og trætte hjem, hvor vi fik mega travlt med at rydde op. M's søster, hendes kæreste og deres datter kom senere på eftermiddagen og ville blive til fredag. Her var det så åbenbart mig der var lidt galt på den, da jeg troede at når man kom mindre end et døgn efter folk er flyttet ind, så er det for at give en hånd med. Nej nej, M havde sagt til dem at vi ville være færdige når de kom, og de kom så for at holde ferie. Så ud og købe ind for en milliard, smide alt rod ind i skabet, som heldivis er meget stort, og så ellers bare udskyde de ting der trængte til at blive gjort, i to dage. Nå men det var hyggeligt, og vi fik da set strøget og spist på Ankara. Men jeg vil sige, at det var godt de ikke skulle være hos os i længere tid.
Da de så tog hjem, havde vi lige et par timer inden vi skulle til Ringsted og besøge R og T, og M. De skulle hjælpe os med at bygge en reol af mdf. Fredag aften havde vi sat af til hygge, og M lærte os alle at spille poker. Men det var knapt så sjovt da T vandt for tredje gang i træk. Lørdag fiksede drengene reolen, mens vi snakkede og snakkede. Vi tog også et smut til Borup, hvor vi i det yndigste thehus kaldet Mosehuset. Det var bare et sted man kunne købe sig fattid. Jeg er fattig i forvejen og lagde bånd på mig selv, og købte kun noget the og nogle blomsterfrø til min mor.
Vi spillede poker igen lørdag aften, hvor vinderen heldigvis blev en anden. Vi kunne bare være blevet der og sove, men vi havde begge to lysten til at komme hjem til vores eget. Så vi kørte sent om natten, men var glade da vi lå tæt i egen seng.
Næste dag kom R, T og M med reolen som var godt tung. Vi fik hot dogs og de blev et par timer, meget hyggeligt. M gik i gang med at fylde reolen med alle mine bøger med det samme. Og han råbte glad "Tak for de tre lommepenge" da de tog afsted igen.
Mandag tog vi i diverse byggemarkeder og købte de sidste nødvendige, inden vi vendte snuden hjemad for at nå hjem til aftensmad. Vi spiste hos mig, men sov hos M, da mit værelse allerede er invaderet af T. Det var mærkeligt at komme HJEM, og så alligevel ikke høre til mere. (kun lille klup i halsen, men den var der).

Er spændt på om der er nogen der overhovedet når at læse hertil ; )!


I går dasede vi, og nød at der ikke var noget der ventede på at blive gjort. Vi kørte ud til L og K med de flyttekasser vi havde lånt. Her lånte vi alle soldatekammeraterne på dvd, som de lige havde fået (min svaghed = gamle danske film). Jeg fik en Green Tea parfume og juicy tube lip-gloss af L. der er en i K's familie, som arbejder i matas. Det var testere, men de var næsten ikke brugt. Udover det fik jeg noget tøj og nogle bh'er hun ikke længere kunne passe, efter hun har fået A. Vi fik også to klapstole. Det var rigtig lækkert - og tiltrængt, da vi lige havde regnet sammen hvor meget vi har brugt i løbet af flyttedagene.

I dag skal vi nok derop igen og hente de ting de skulle købe med til os fra Tyskland. Om lidt skal vi til byen og kigge efter lidt forskelligt. Jeg håber jeg kan finde en god ting til min mor i fødselsdagsgave.
Jeg vender tilbage med resultatet i morgen. Tak for din opmærksomhed, hvis altså din tålmodighed holdt så langt!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1 dag tilbage...(lev mens du gør det, elsk er publiceret 27/07-2005 12:18 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.