18 år siden

"har ikke tid"

Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Er det tilladt at ha' så meget selvmedlidenhed?

Det tror jeg egentlig ikke...nu har jeg aftalt med mig selv(ligesom i sidste uge. og ugen før.) at jeg IKKE skriver til ham. Han må skrive til mig. Og så må jeg se hvor lang tid der går.

Jeg kan ikke engang finde ud af om jeg er vred, ked af det eller ligeglad. Vi er jo ikke kærester mere, altså, det er man ikke hvis man ikke snakker sammen og aldrig ses. Og det gør vi ikke mere.

Jeg savner ham, altså at være sammen med ham og ikke føle mig klodset eller klog eller pinligt berørt...at rode ham i håret. Men efter at have skældt ham ud(inde i mit hoved) for ikke at svare, er jeg kommet til at opdage at jeg kun vil have svaret fordi jeg er så vant til det.

Jeg er vant til at skrive "hey skat" og kysse ham og holde i hånd - men følelsen ved jeg ikke ´hvornår forsvandt. Men jeg har lyst til at sparke mig selv ret hårdt bagi for ikke at have opdaget det før nu. Det er jo selvbedrag - normalt ville det også være ledt overfor ham, men har det vist ens -

vi er åbenbart stadig for små til at finde ud af at sige okay, det går ikke. Der burde sidde en og sige "chicken, chicken" til mig lige nu...hvis jeg nu var ked af det kunne jeg putte mig indtil mor og føle mig lille igen og tude. Hvis jeg var vred kunne jeg slå min pude ned og råbe ad ham og få det overstået. Men når man er så ligeglad - så får man jo ingenting gjort. Man går bare og spiller skuespil...

Nå, kærestepladder igen, at jeg selv kan holde ud at tænke det så mange gange kan virkelig undre mig - jeg håber den slags går lidt over med tiden, for jeg har da ikke tid til det her konstant..?
Jeg er blevet syg, forkølet, så igår måtte jeg blive hjemme og forsøge at puste hjernemassen ud gennem næsen - utroligt så ondt ens næse kan gøre efter at have hilst på lommetørklædet en hel dag... Havde fri igår og fik sovet lidt, det var faktisk dejligt at slappe af, selvom jeg ikke havde det særlig godt de første timer. Er det ikke noget med at teenagere skal sove ca.10 timer for at være udsovede..? jeg er ret overbevist om at jeg må have været syvsover i mit tidligere liv...hehe...

Men jeg er stolt af at jeg fik udnyttet min ledigtid igår. Jeg har skrevet min biorapport færdig - havde ellers helt kortsluttet ved udsigten til en 5siders opgave om en skov(!?) men nu er der altså 8 sider...+tegninger...ved ikke hvad der skete, pludselig rullede den ene information efter den anden bare på skærmen og så var jeg færdig :)

Og tænk at brændenælder er så interessante. At de kan bruges til at styrke hår og negle og immunforsvar og lave reb og tøj af og uddrive bladlus med og hjælpe mod alt muligt medicinsk...elsker at opdage at skolen er sjov, det er lige ufatteligt hver gang ;)

Qnuzz til alle derude

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "har ikke tid" er publiceret 19/08-2005 15:18 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.