18 år siden

Det var ellers en fin idé ude i IKEA

Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Kære DagBob

Det var alletiders idé, ja faktisk var den tæt på at være genial i al sin enkelthed, i det mindste mens Bob stadig stod ude i IKEA, og glædede sig over, at man kunne få så mange glas, til stort set ingen penge. Så kunne SnobBob nemlig gennemføre en ordentlig vinsmagning uden at de ærede gæster skulle genbruge glas undervejs.

Så Bob erhvervede sig 42 dejlige smageglas (de har nemlig nogle super fede smageglas til ingen penge henne på det der IKEA), og var super lykkelig da han kom hjem med disse.

Mindre lykkelig var Bob søndag morgen, da han opdagede, at udviklingen i omfanget af hans opvask havde vist sig at være nærmest eksplosiv hen over aftenen/natten, hvilket for så vidt ikke begejstrede Bob i påfaldende høj grad.

Bobs tilgang til netop opvask, bærer i høj grad tydeligt præg af, at det så langt fra optræder som Bobs yndlingsfritidsbeskæftigelse. Netop derfor kan det jo godt undre Bob selv, her hvor det er blevet muligt at se tilbage på den ellers så fabelagtigt gode eftermiddag i IKEA, at PraktiskeBob ikke klart trådte i karaktér da idéen om det store glasindkøb blev fostret. Hvordan den idé kunne undfanges, uden at nogen i lejren overhovedet havde skelet til konsekvenserne, i form af en nærmest mastodondisk og helt sikkert ganske uoverskuelig opvask.

Tanken om at udrydde opvasken ved hjælp af en glascontainer strejfede også Bob, men så skulle Bob mindst 4 gange i gården, og dette kunne Bob ikke helt overskue denne søndag, så der måtte en anden løsning til.

Bob tog en hurtig førerbeslutning, og udsatte opvasken til den enten var minimeret af sig selv, eller han vandt en formue i lotto, og havde råd til en opvaskekone som kunne befri ham for denne trælsomme belastning af hans køkkenregioner. Det var simpelthen bare ikke forsvarligt at gå i gang med en opvask af disse dimensioner, slet ikke med de tømmermænd der blev grundlagt imens Bob og hans venner skabte opvasken.

Istedet satte Bob sig ind på sofaen, og granskede sit liv, for at finde roden til den genfejl der havde berøvet ham evnen til at lytte til sin egen sunde fornuft.....nå ja, og så for at se noget Formel1 :-D

Båååb

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var ellers en fin idé ude i IKEA er publiceret 26/09-2005 20:00 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.