18 år siden

Græsset er altid grønnere....i andre

Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Kære DagBob

"Ups...det gør jeg da bare ikke?". Bob tog sig selv i at stå i en opgang hos en kammerat, og læse beskederne på den, formodentligt til selvsamme formål opsatte infotavle. Her kunne Bob så læse noget om noget trappevask, et bestyrelsesmøde, samt viceværtens foreståede ferie, og den til lejligheden anskaffede feriefløsers telefonnummer og kontortid (Hvorfor hedder det kontortid, når han som regel ikke har et kontor, men et bord i fyrkælderen?).

Alle disse oplysninger kunne meget let henføres til kategorien "Knapt så interessant", og det var vel også hvad det var. Faktisk kan man sige, at ting der foregår i andre menneskers opgange, vel nok ikke kunne være mere ligegyldige, for en ellers rimeligvis velfungerende, på papiret i det mindste, ung mand som Bob, og det gør vi så. Siger det altså. Altså at ting der foregår i andre menneskers opgange er ret ligegyldige (Forudsat naturligvis, at man ikke selv er "andre mennesker", så skal man jo pludselig se sagen i t helt andet lys, men det må blive en anden dag).

Bob er faktisk ikke engang nysgerrigt anlagt. Hvis nogen mener Bob skal vide noget, så siger de det vel nok? Det kan vel ikke være meningen, at man skal rende rundt og lytte til rygter, udfritte folk osv. for at finde ud af ting, som man ikke engang vidste man ikke vidste, og derfor med stor sandsynlighed sagtens kunne fortsætte med ikke at vide, at man ikke ved?

Så hvorfor fandt Bob så lige pludselig sig selv der midt i en "fremmed" opgang, ifærd med at læse "nyhederne" på tavlen? Svaret er, at det ved Bob faktisk ikke. Måske det er FetishBob, som endelig stikker sit hoved frem. Han har unægteligt været savnet, efter en meget uheldig episode med nogle lyserøde vaders, et fiskenet og myldetid i Metroen, som Bob meget gerne vil holde hemmeligt.

Måske det bare var en indsamling af "taleskyts", så Bob var forberedt, hvis han skulle løbe tør for samtalemner oppe os kammeraten. Så ville det jo være meget rart på en sådan lidt henkastet måde, lige at kunne smide en skelsættende bemærkning på bordet i retning af "Nåå...jeg ser din vicevært skal holde ferie. Hvad synes du om det?" Den slags tager jo altid kegler ved et middagsselskab.

Måske var det blot et udtryk for, at Bob bare lever et trist og indholdsløst liv? Under alle omstændigheder, skal du nok sørge for at have orden på sagerne nede i opgangen, inden du inviterer Bob på besøg ;-)

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Græsset er altid grønnere....i andre er publiceret 22/09-2005 22:16 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.