Kommer aldrig for tæt på

Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg fik sovet igår. Lagde mig ind på sofaen og puttede mig under min dyne. Sov mig væk fra flere telefonopkald, sms'er og opdagede overhovedet ikke at min bror kom hjem.
Efter det fik jeg sådan en underlig fornemmelse i min krop. Som om den var død og ubevægelig. SOm om jeg stille og roligt bare blev mere og mere slatten. Jeg ville ud og løbe, sætte gang i kroppen, (jeg var virkeligt skræmt) men jeg kunne ikke. Mine ben ville ikke med. Jeg nåede ikke engang i mit løbetøj før jeg gav op. Fik igen slæbt mig selv hen i sofaen og så lå jeg der. Ingenting at lave. Ingen tanker, intet. Følte mig enormt, fysisk og psykisk, tom.
Da klokken var ved at være 24 kunne jeg igen bevæge mig rundt, lagde mig om i min seng og holdte om min bamse. Tænkte at det nok hellere måtte være mig der starede med at skrive til LM næste gang. (jeg har stadig ikke startet en samtale med ham) og da jeg lige nåede at blive enig med mig selv om at mandag var en god dag at skrive, skrev han til mig.
Spurgte hvad jeg lavede og sådan lidt, skrev at han var til en ret kedelig privatfest og at han gerne ville være sammen med mig, om jeg ikke kom i byen hvor han skulle hen.
Senere spurgte jeg om det stadig var kedeligt og det var ikke så slemt. Han sagde at det hjalp da han fik noget at drikke... Men at han alligevel hellere ville have brugt tiden sammen med mig. Han skrev at det var det han havde allermest lyst til ligenu, at det kunne være helt vildt hyggeligt... (hader at han HELE tiden bruger ordet hyggeligt. "Oki..hehe" irriterer mig også stadig en smule.. Kyz er ikke den helt slemme mere, men forfaen knægt, stav det da med et S. kyS)
Han sprugte om vi ikke skulle ses og hvornår jeg så havdde tid, jeg skrev et par dage og han spurgte om jeg ikke lige kunne skrive det i morgen, så han kunne huske det...
Så det må jeg jo hellere gøre. Er ikke særligt bange for at se ham. Ikke sådan på den måde som jeg var det med dl. No doubt, der skal nok komme så mange nerver at jeg er ved at dø, men det er bare ikke på samme måde.

Torsdag, da han skrev, skrev han at jeg måtte undskylde hvis han var dum at høre på om fredagen, men at han vist var lidt små stiv... TROR JEG PÅ KNÆGT:P ej skrev at det ikke var så slemt og at jeg vist heller ikke var helt clean selv.. Han skrev at han var glad for at jeg ikke havde skræmt mig helt væk, med et efterfølgende spørgsmålstegn...
Han er helt vildt sød. Er fuldstændig vild med at han skriver BÅDE når han er fuld og ædru...
Der er ike mange fyre der skriver til mig når de er ædrue(skal det e være der?)... K gør en gang i mellem...
Ved ikke hvorfor de ikke gør det. På det sidste har jeg lagt mærke til hvor tit jeg bliver kaldt snob...
Det er faktisk ikke nogen sjældenhed. Ikke sådan på den onde måde.. Men sådan "stella du er altså bare FØDT snob" sådan lidt, kostbar snob ting, der ikke hilser på hvad/hvem som helst.
Måske lidt, men det er ikke med vilje, for det meste....
Overfor Dl, B, ikke så meget Ma og K, men overfor TL, PS, Mo.. ja folk. Mest dem jeg har været sammen med måske. Tl og Ps kalder mig snob...
Ps skrev til mig sidste fredag "du er sød" han er underlig... men meget skæg. Føler mig ikke utryk i nærheden af ham, sådan for om han ligger an på mig eller ej, selv om jeg har været sammen med ham. Det har jeg ellers en dårlig vane med. Sådan en som Tl er jeg fuldstændig angst for at danse lidt for tæt med, snakke lidt for godt med, han må ikke tro... han må ikke håbe...
Det er underligt, men jeg sørger bare, overfor enormt mange mennesker, at holde en vis distance mellem mig og dem.

INGEN må komme for tæt på. Det skræmmer mig. Får mig til at flygte ind i væggen, helt ubevidst.
Når jeg tænker over det, må dl have skræmt mig enormt meget. Han gik alt for tæt på- gjorde mig alt for guddommelig, og jeg var så bane for at jeg ikke kunne leve op til det.
Der er måske en grund til at jeg så mange gange har 'forelsket' mig i fyre, som jeg med sikkerhed har vidst at jeg umuligt kunne få. De kommer jo ikke tæt på.
"jeg tror bare du vil gøre alt for ikke at komme for tæt på mig".... Den sidder stadig fast den besked, måske vil den gøre det til evig tid..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kommer aldrig for tæt på er publiceret 15/10-2005 12:00 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.