Træf på en dejlig novemberdag.

Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
I lang, lang tid går jeg og glæder mig til den kommende Fyldepennetræf og jeg stiller mig selv forventninger og forestillinger om, hvordan det vil blive atter at mødes med andre herlige Pennevenner.
Der skal nogle forberedelser til og der skal vælges tøj at tage på, planlægges afrejse hjemmefra og turens øvrige forløb.

Snart oprinder dagen og inden jeg ser mig om, er træffet i fuld gang. Netop som altid omgivet af søde, kærlige og positive mennesker, der – præcis som jeg – har valgt at møde op til træffet og være med til at skabe et hyggeligt indhold i rammer, som arrangørerne har tilrettelagt. Tiden flyver af sted og opbrud er uundgåeligt..

Jeg drager hjem igen og med retur har jeg følelserne, indtrykkene og oplevelserne af træffet, der skal vendes, tygges og fordøjes, inden det hele bliver lagret som gode minder og grobund til forventninger og glæder af næste træf, som jeg bestemt også vil deltage i.

Træffet i går løb af stabelen, som det plejer til et Fyldepennetræf. Der var ankomst og glædeligt gensyn. Der skulle køres og bringes fra toget, købes smøger på vejen tilbage, spises dejlig mad, drikkes liflige vine og nydes sanselige delikatesser. Der skulle snakkes seriøst og pjattes og vel også drilles lidt hist og pist. Der skulle være tid til et lille knus her, et trøstende ord der. De uddelte arbejdsopgaver løses og ellers bare nyde hvert sekund, minut, øjeblikke og ja – hele dagen i sin fulde længde – så varm og god.

Indlæg blev præsenteret, der alle gik på temaet ”hvad er et godt liv". Det var vidt forskellige indlæg – men alle blev præsenteret på bedste overbevisning af leverandøren og alle gav gode tanker til efterrationalisering.

At opleve træffet er Så fantastisk at det er svært at beskrive, (Et træf må opleves) men jeg tillader mig at fremhæve – for mig og temmelig sikkert også for de øvrige deltagere – den største og stærkeste oplevelse ved dette træf.

Nemlig at møde Nana til træffet og dermed også mærke Dorphs positive og varme minde omkring os. Se Dorphs smukke grav, som gør at man oplever et savn, men hvor man samtidig mærker at stå i en kærlig og varm rummelighed. Med Nana mindes Dorph – både i et minuts stilhed og i udvekslinger af ord. Opleve Nanas måde at tackle sin svære situation på, lytte til hendes kærlige ord, se ansigtet lyse af varme og kærlighed, når hun taler om Dorph.

Søde, kære Nana – stort tak, fordi os ved træffet måtte få indblik i din og Dorphs ubeskrivelige kærlighed til hinanden, som ikke en gang døden kan adskille mellem jer.

Til slut vil jeg gerne sige TAK til Fie40 og Rudo, fordi I var villige til at arrangere dette Fyldepennetræf, der gjorde det muligt for os endnu en gang at mødes. Tusind tak.
Jeg vil også gerne takke alle andre deltagere af træffet for dejligt og nærværende selskab.

Det er bare så FEDT at være til Fyldepennetræf og vi ses atter til juni, hvor jeg tager manden med. Jeg skal bare lige have ham overtalt først. Ikke et ord til Sofie Møller herom – hun KOMMER ikke med.

Hyggehejsa fra en oplevelsesrig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træf på en dejlig novemberdag. er publiceret 13/11-2005 13:07 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.