6. december og rejsefeber.

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er endnu tidligt morgen og jeg har lige sendt mand og datter ud ad døren. De fik hver især et kæmpeknus, for nu ses vi jo først torsdag aften igen, når jeg vender hjem fra min Københavnertur. I denne tidlige og stille morgenstund åbner jeg lågen ind til 6. december med lidt sommerfugle og spænding i maven, for foran mig ligger en ukendt dag, som gerne skulle bringe mig nogle gode oplevelser. På Hovedbanegården i København vil jeg blive taget imod af en kær Fyldepenneveninde og allerede nu gør det mig trygt at vide, at hun og jeg er sammen i Kbh´s pulserende liv. I aften skal vi i Tivoli og jeg GLÆDER mig bare SÅ meget til at se, hvordan Tivoli tager sig ud ved juletid. En gammel drøm om at se Tivoli julepyntet går endeligt i opfyldelse.

Jeg vil bruge formiddagen på at få pakket min kuffert, ordne forskellige småting og ellers bare slappe af, inden jeg begiver mig ud i verden. Kl. 12.00 afgår mit tog fra Bramminge og jeg har sørget for pladsbillet - i ikke-ryger vogn. Nisse Jul ved naturligvis godt at jeg skal afsted og det kære lille væsen har skrevet en lille hilsen til mig. Han ønsker mig en god tur og desuden skriver han, at da han i går var sammen med andre nisser fra hele landet, havde han en snak med jernbanenisserne. Her lovede de min lille ven, at de nok skulle sørge for at mit tog ikke ville komme ud for forsinkelser, men planmæssigt køre ind på Hovedbanegården præcis det minut, der er annonceret i køreplanen.
Jeg siger tusind, tusind tak Nisse Jul og kvitterer med en kæmpe portion risengrød med sprød kanel og smørklat på.

Som fortalt i går, havde jeg gjort de næste tre dages risengrødportioner klar - og godt for det - for vi er løbet tør for mælk. Mærkeligt, der er ikke en dråbe mælk at opdrive i køleskabet, så Anne måtte klare morgenmaden uden mælk og ville samtidig gerne spares for alle mine dumme forslag om morgenmad med vand, som erstatning for mælk. (Jeg bruger heldigvis ikke mælk i kaffen - så jeg kan nyde min dejlige varme kaffe).

Ja - det eneste jeg mangler nu, er at ønske jer alle en glædelig 6. decemberdag. Jeg sender et lille smil til dem, der ønsker at modtage det.

Hyggehejsa fra en rejsefeberhed Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 6. december og rejsefeber. er publiceret 06/12-2005 07:21 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.