18 år siden

Lidt tanker fra en efterskole

Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg havde godt nok en hård uge efter den fest.. Først var jeg pisse træt og bagefter blev jeg syg - garanteret smittet af Barbie, den bums :) Savner ham godt nok og også Kenneth..
Jeg nåede at smitte min roomie så det var ikke så kedeligt at ligge syg på min efterskole. Det var forresten første gang i det her skoleår at jeg lagde mig syg - og så kun enkelt dag. Ved ikke hvorfor vi ikke bare tog tre dage så havde vi måske været raske nu, men nej det er alligevel for kedeligt at være syg.
Jeg tror seriøst at jeg har fået de vildeste mavemuskler. Jeg hoster som en der har røget 40 år for meget, og jeg har grinet så meget de sidste par dage. Det mærkelige ved det hele er at min bedste veninde heroppe er hjemme for tiden. Men jeg har virkelig hygget mig med de andre. Jeg har leget med Li, Ma, Id, Sø og He en masse. Meget med sø endda... Ved ikke helt hvad jeg skal kommentere til det, det er da meget hygsomt!
Min roomie er godt nok træt af ham.. Lidt ærgeligt for han er meget flink og jeg tror ikke at han gør nogle fortræd..
Vi spiste pizza igår, det er godt nok længe siden, men det var egentligt lidt lige meget at æde en kæmpe kaloriebombe med kebeb, dressing og salat for der var ingen af os der var særligt sultne efter frokost! Men mest for hyggens skyld..
Jeg har fået karaktere. Det er rart at det ikke er noget jeg behøver at frygte, men alligevel. Jeg har et gennemsnit på 9.75, og det er faktisk nok til at blive læge hvilket jeg drømmer om lige for øjeblikket. Men det er jo gennemsnit i 10. klasse, godt nok på et sted hvor der er kamp om karakterene.. Det leder mig til de forbandede studieretninger selvfølge har mit gymnasium lavet dem om, nu havde jeg ellers lige styr på dem, men nej nu er de blevet lavet om. Skal sandsynligvis ikke starte på gymnasiet i år, fordi jeg skal til USA, men skel søge ind hvis der skulle ske noget uventet.. Det er jo altid fedt at have et sikkerhedsnet.
Jeg har en masse lektier jeg skal have lavet :( Det er lidt irriterende at have en sky af lektier over hovedet alle dage, hele ugen, hele måneden, hele skoleåret - men man kan jo ligeså godt vænne sig til det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt tanker fra en efterskole er publiceret 05/02-2006 11:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.