stadig feber

Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hej dagbog, jeg har stadig feber. Jeg føler mig svag, og sidder pt i min seng, ved pc2 . Den har jeg vendt om så jeg kan sidde i sengen med dynen over mig og skrive. Jeg har stadig ufattlige ondt i halsen, og jeg spekulere over om jeg burde tage et lille skud rom? hvad ville de gøre for halsen, jeg ved at min mave bliver varm af det.

For at sige det som det er, så ser jeg forfærdelig ud lige nu. Sygdommen har gjort, at jeg ikke har fået gjort noget som helst, der kunne pleje mit udseende.

Så bliver det snart mandens dag!! Det har der været brug for længe, - der burde være en mande bevægelse ligesom der er for kvinderne..så ville jeg melde mig ind i den...Det er så sjovt med kvinderne dog, - de elsker at kritisere mænd..men når man så kritisere dem tilbage, så bliver de fornærmede, som om de som skabninger er ophøjede, og det næsten er blasfemi at lave humor på deres bekostning..Se det kan de ikke forstå, - måske fordi de er blevet sat på en pitestal de ikke høre hjemme på..De har fået at vide at kærligheden er kvindelig, - men det passer jo ikke, de har endnu ikke forstået den...nogle skriger op om at de ikke kan finde kærligheden, og buue huuu at de er singler..men når der så kommer en, ja så bliver de kræsne..så kommer deres abe instinkt frem i dem..de må have leder aben, ham der ser godt og kraftfuld ud..og det uanset om de har set sig selv i spejlet først eller ej...jeg græmmes!

At gøre det, også at gøre det..det kan være det bare er for at gøre det, - men det kan også være en måde for manden at vise sin kærlighed på, - den har de bare ikke fanget endnu..måske det kommer, naaa...bliv endelig ved med at farve håret...

Der burde som sagt være en mande bevægelse, - for pt bliver alt kritik slået til jorden af kvinderne som "mandschovanisme" - man burde sige "kvinde pladder" hver gang de siger noget..Men sådan en affejning sker desværre ikke, når de fyre noget af der går ud over mænd.

Dette har jeg oplevet, de kan godt selv kritisere, men skulle man formaste sig til at sige noget tilbage, så er det med en fornærmet mine " talk to the hand" typisk kvindeligt.

Meget få gange har jeg oplevet, at når man så giver dem kritik tilbage, at de så svare ok, det havde jeg ikke lige tænkt på..eller hvad de svare..Det giver med det samme min respekt, i stedet for dem der bare sætter sig over i et hjørne og er fornærmet..billedlig talt. på den måde opnår man aldrig et kompromi, eller en forståelse af hinanden..forståelse er en vej med 2 baner ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stadig feber er publiceret 14/03-2006 20:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.