18 år siden

Bare 1 mere.

Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
7 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
599 gange er min profil læst. Det er ufattelig mange mennesker når man tænker over det.
Jeg har lige sendt alt hvad jeg har lavet på opgaven til Mi. Men meget af det kommer tilbage i morgen, sammen med hendes, så den er desværre ikke ude af mine hænder endnu. Men jeg er så godt som færdig.
Var ved lægen igen i dag, og fik fornyet recepter. Og har nu også fået brev om at jeg modtager tilskud til min medicin. Overraskende, eftersom den kun er til kosmetisk forskønnelse, men rigtig dejligt, for det er da hele 50%. Dagen er gået med indkøb og opgave.
Var i matas for at bytte et par ting fra fødselsdagen. Havde fået 3 af den samme ting. Lige i overkanten. Jeg byttede dem til en alt for dyr neglelak, som jeg dog er overbevist om jeg bliver tilfreds med. Nu skal mine negle bare lige gro sig lange igen, så den kommer til sin ret. Og en make up fjerner.

Irriteres stadig over min skrivepartner, men er så tæt på målet nu, at jeg har opgivet at gøre noget ved det. jeg ved også at hun slet ikke tænker det på den måde som jeg opfatter det.

Om ikke så længe får vi en ny topmadras, som virkelig er tiltrængt. 1000,- kostede den, men tror også den er det værd. Den er brugt, og har kostet 3700,- fra ny. Noget så dyrt må da næsten være godt, eller er det bare noget jeg prøver at bilde mig selv ind?

M har arbejdet i går og i dag, og skal igen i morgen. Jeg kan mærke at han er skide træt. Men kan ikke lade være med at tænke på alt den tid vi ikke får brugt sammen. Og han får jo heller ikke kigget på lektier, og hvor smart er det.
Jeg må holde op med de morbekyringer, og bare være glad over at vi begge trods alt har det godt, og at solen skinner.

jeg plantede planter i går. Krydderurter i mine nye potter. Er meget utålmodig - godt at en af dem er karse, som viser sig om et par dage. Håber jeg kan få det til at lykkes. De påskeliljer min mor havde med i sidste weekend, er allerede på vej til det evige planterige. Selvom de har fået vand hver gang, jeg kunne konstatere at endnu en blomst var vissen. Og det er efterhånden blevet til en lille håndfuld om dagen.

Vi har snakket om at tage i biografen i morgen, nu jeg har de 6 billetter at bruge af. Vil gerne se Drømmen, så måske bliver det den.

Min stres over opgaven er væk, nu hvor jeg har fundet ud af at jeg var nået meget lænegere end jeg troede. Og at jeg ikke kommer til st sidde med det, svedende, søndag aften.

Det var vist en gang lidt af hvert.

Love is in the air... sød reklame, selvom det er for en bil, og absolut ikke har min interesse. Men så den lige, og bliver i så godt humør af den.

Jeg vil lægge mig ind ved siden af min snorkende kæreste, og begynde på den nye chickroman af Jennifer Weineer, jeg tog med hjem fra biblioteket i dag. Jeg måtte kæmpe for at få læst Hundehoved færdig. Den skulle afleveres i dag, så jeg brugte formiddagen på at læse de sidste 70 sider, og færdig blev jeg.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare 1 mere. er publiceret 24/03-2006 23:42 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.