Ny og robust - do

Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
20 dage siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Jeg er på vej igen - jeg har det faktisk fint og er i et glad humør. Den lille genfødte vokser rolig og bliver en kende mere robust - skriger kun lidt ved sult, mangel af søvn og ved et billed af tomrum, der dog hurtig forsvinder igen. Med i min proces har jeg min gode kontakt med min "søster", som jeg holder så meget af og jeg har min næsten voksne datter, som viser sig at være både klog og omsorgsfuld - det er vel min datter - hihi. Hun kommer med gode kommentarer og stiller nogle gode spørgsmål til mig. Ja - hun er som en datter skal være - ikke en fortrolg veninde - hvis I forstår.

Her sidder jeg - ikke kun genfødt - men også med nyt ydre look - idet jeg har fået mine briller. Jeg ser meget sød og klog ud - familien siger, at brillerne klæder mig og een sagde, at jeg ikke ligner een, der er en dag over 40 - hihi - hvor det varmer med den slags bemærkninger til en genfødt.
I går fejrede vi lidt bryllupsdag - Carlo kom hjem med en orkide´ og en sølvkæde til mig - af mig fik han kys og kærtegn og søde ord. Anne ville forkæle os - og lavede dejlig middag, som hun serverede i udestuen. Lad bare menuen komme - Græsk farsbrød m. små hele bagte krydrede kartofler, whiskysovs og salat med oliven og feta. Til dessert fik vi kaffe og jordbærtærte. Uhm - og hvor vi dog sætter pris på den dejlige pige, der hastig nærmer der 18 år. Vi gik stille til ro og fik ikke kun ønsket om en god nat - men en god bryllupsnat. Skøre, dejlige pigebarn, der i øjeblikket hører Techno, så taget snart letter. Hun er på vej til skriftligt eksamen i matematik, så jeg har en dejlig lang eftermiddag for mig selv til at få lidt styr på både nullermænd og versefødder.

I dag vil jeg forsøge at finde ro i mig selv, filosofere over mit liv og dets indhold og se på værdierne heraf. Hvad vil jeg focusere på og hvad er for ringe, til at jeg vil spilde tid på det. Ja, jeg vil ski ha noget mere sagligt indhold i min rygsæk krydret med den dejlige humor, som jeg har opdaget, at jeg har. Det troede jeg ikke muligt for bare nogle år siden, hvor jeg slet ikke kunne grine - nu kan jeg trimle af stolen af bare grin - og hvor er det da bare fedt. Sdan er det at være genfødt - ud og finde nye horisonter og genopdage og værdsætte de livskvaliteter, der ligger foran mig. Jeg er bare heldig - jeg er genfødt med rigdom i min hånd. Ikke matrielt rigdom, men menneskelig rigdom - og det vil jeg ikke bytte eller tabe for noget som helst i livet.

Jubii - kniber mig i armen. Jo, den er god nok - jeg er til og jeg er genfødt. Jeg råber HURRAA ud i verden og plukker lidt bøgegrene ind i stuen.

Herlig maj-tirsdag til jer alle sammen.

Hyggehejsa fra lidt mere robust Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny og robust - do er publiceret 09/05-2006 12:39 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.