Er jeg mon en nøvling?

feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
En ny dejlig dag er begyndt. Jeg vågnede roligt og afslappet og troede at klokken var mange, men klokken var kun 7.00, så jeg stod op, trak i min morgenkåbe, hentede et krus med dampende kaffe, sørgede for smøger indenfor rækkevidde og satte mig her på min pind.

Jeg sidder og tager tilløb til at skrive en sang for min svigermor. Det er til hendes barnebarn, der skal konfirmeres i morgen, så da skal vi atter have festtøjet på og drager mod Rømø, hvor han bor. Svigermor var ret sent ude med denne sang og jeg selv havde ikke tænkt over det - men jeg når det jo nok.

Over middag tager Carlo og jeg hinanden i hånden og følges ad til tandlæge. Carlo skal have ryddet op i munden - mindre sjovt, mens jeg blot skal have lavet en undrsøgelse og have en tandrensning. Jeg havde glemt Carlos tid og ringede derind i går for at tjekke tiden og bestilte samtidig en tid til mig selv - og det kunne så lade sig gøre at følges. Det er bare et besøg, der skal overståes, men knap efter er der et ligeså uønsket ærinde at ordne. Vi kører direkte fra tandllægen til synshallen, hvor Carlos bil skal synes. Han har arbejdet på den de sidste dage, men er ikke helt tilfreds - så det må blive knald eller fald. I er velkomne til at krydse finge klokken 14.00 Hihi.

Jeg sidder og er lidt vemodigt - jeg har lige droppet en ven, som betød meget for mig, men venskabet var faktisk dømt på forhånd, så det kunne ikke bestå. Meget blev ødelagt i starten og blev aldrig rigtigt godt og dette venskab var nok også åsagen til, at jeg har haft det så svært den senere tid. Det var et venskab der gav flere sorge og bekymringer end det gav glæder - og så er det vel såsom så med, hvor godt et venskab, det reelt var. Det er en svær kamel at erkende, men med tiden accepterer jeg jo nok, at sådan skulle det være. Jeg føler mig svigtet og genoplever mønstrer fra barndommen - det er nok det, der gør mest ondt. Nåh, anyway - jeg har så mange dejlige, reelle venner, så tabet her er måske alligevel ikke så stort, men savnet og sorgen over at miste/droppe er der endnu et stykke tid.

I går besøgte jeg min veninde, som jeg rejser sammen med - sidste gang var vi i Lübeck - hende og kæresten er flyttet og jeg var inde og se deres "nye" hus. De var på vej ud ad døren - han skulle med toget til København for at se fodbold i morgen - Esbjerg - Randers - siger mig ikke en pind - så istedet inviterede jeg veninden til at komme og spise sammen med os - guf guf - frikadeller med pasta og cremefraiche sauce og dertil grøntsager. Vi fik snakket mangt og meget - jeg pjattede og var i mit es og forsøgte at forsvare mig med, at jeg lige have set op til flere nøvlinger - det er sådant er godt ord for tossede mennesker - og så er det mig selv, der har fundet på det. Hihi-
Carlo, veninden og jeg kom ind på tog og togpassagerer ombord på de daværende Storebæltsfærger. De to hævdede, at man af sikkerhedsmæssige grunde ikke måtte opholde sig i toget under overfarten, hvorimod jeg husker, at det måtte man gerne. Lige til en debattråd - tror jeg. Trods diskussioner blev det ihvertfald en hyggelig aften.
Jeg skal i gang med alle mine plgter og vil her til sidst ønske alle endnu en dejlig maj dag. Husk det er i aften hvederne skal spises - varme og sprøde med smør og sukker på. God store bededagsferie.

Hyggehejsa fra en nøvlingbevidst Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg mon en nøvling? er publiceret 11/05-2006 09:04 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.