200
Jette Peters...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Titte - titte - bøh - her er jeg igen. Det er efterhånden ved at være nogle dage siden, at jeg sidst har lagt en dagbog ind. Nu må jeg se at komme videre med mit liv - det kan ikke nytte noget at sidde her i et hul og være ked af noget, som ikke kan være anderledes. Jeg føler mig bare så såret og svigtet at en person, som jeg troede var en ven, men som åbenbart viser sig at være en nar. Det er en hård kamel at sluge, nok fordi oplevelsen fører mig tilbage til barndommen, hvor jeg netop i samme grad blev svigtet. Jeg må videre - denne her følese skal bare lige bearbejdes lidt. På en måde kan jeg ikke rigtigt forstå, at jeg kan hænge så meget i det at blive svigtet af een person - måske er det måden, det foregik på - for når jeg kigger mig omkring er verden jo dejlig og fuld af gode venner og mange andre søde og rare mennesker. Jeg skulle også hellere bruge energien på mig selv og min dejlige familie. Hvorfor er jeg så tilbøjelig til at focusere på det dårlige istedet for det smukke og dejlige???

I går Kr. Himmelfartsdag var en god dag. Der havde vi besøg af et vennerpar, der er på miniferie i Ribe. Vi mødtes ude ved Kammerslusen og var en tur i båden og nyde lidt forfriskninger. Der kunne desværre ikke blive til en sejltur på ad åen pga vindforholdene. Vi havde også talt om at tage vore gæster med en tur til Mandø, men det kunne heller ikke lade sig gøre på grund af højvande. Vi kørte så bare hjem til det lille røde hus i marsken og tilbragte nogle hyggelige timer sammen her.

Nu er det langt op på formiddagen. Carlo er taget på job - så han muligvis kan få fri på fredagen om to uger. Jeg vil nemlig meget gerne have, at vi tager til pennetræf allerede fra torsdag. Vi er med til at arrangere - ja Carlo er jo kokken - og for at få et større overblik over hele forløbet. Jeg krydser fingre og desuden slår jeg tonsvis af kolbøtter i sengen hver aften, inden jeg lægger mig til at sove. Det skulle fremme godt vejr til Pennetræffet.

Anne har fået læseferie fra 10. klasse efter at de holdt sidste skoledag i onsdags. Der var festivas hele dagen - det er begrænset, hvad hun har fortalt - men netop i onsdags stod regnen ned i lårtykke stråler, så hun ringede hjem efter nogle penge og for at spørge om jeg ville køre hende og tre veninder ud til bowlingcenteret. Selvfølgelig ville jeg og kunne så bagefter tage ind til byen og handle. Om en lille måned er hun klar til at holde sommerferie og endnu en epoke er slut, når vi ikke længere har børn i folkeskole. Det nærmeste vi når til skolen, er hvis børnebørnene skulle invitere os med til et eller andet. Ældste barnebarn starter i 0. klasse efter sommerferien og Anne starter på grunduddannelsen til social- og sundhedshjælper. Måske kan jeg så få lov at høste af min viden indenfor plejesektoren og vi kan få nogle gode snak om, hvor vigtigt det er at huske at være menneskeligt, når man har med andre mennesker at gøre. Ja, nemlig at respektere det individuelle menneske for det han/hun står for. Det er sikkert noget, der også indgår i undervisningen, men sådanne snak på hjemmefronten kan jo både gavne og få os til at vokse.

Det var lidt om lidt, så om lidt vil jeg smutte igen - ud til opvasken fra i aftes. Da ville jeg hellere tale med vore gæster end stå begravet i opvaskebaljen.

I ønskes alle en dejlig fredag og god weekend. Her skinner solen.

Hyggehejsa fra bare mig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Solen skinner. er publiceret 26/05-2006 09:54 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.