Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 måned, 1 dag siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Nej nej nej... Slettede lige en hel tekst. Hvor sker det bare alt for tit. Men gider ikke engang blive vred.
Bare kortere version: Dejlig kæreste. Blev nødt til at skrive til ham i aftes. Dum ide at tage til fest hvis ikke jeg har fået en af hans søde beskeder forholdsvis kort tid inden. Og den var god. Perfekt besked. Den kan holde mig kørende. Holder utroligt meget af ham. Hvad tænkte jeg dog på med at forlade ham, være ham utro, gå til dl. Jeg er ikke rigtig klog. Han behandler mig så pænt. Han er så sød og fræk på samme tid. Han er bare fantastisk. Det er svært at sætte ord på. Har det altid været når følelserne er store. Når det er en der betyder noget.

Dl skrev igår. Han lå hjemme ved en dame (som han vist nok har været sammen med før?) der lå han og tænkte på mig. Savnede mig. Der på det lorte sted, som han kaldte det. Han undskylde at han havde skrevet.
Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige til det. Han er sød. Men kunne ikke engang kalde ham dejlig igår. Ingenting. Tror jeg endte med et 'hvor er du sød' og 'hehe skønne' Ikke lige det mest personlige. Kunne ikke få mig selv til at sige andet. De andre ord tilhører th. Alle de andre ord.

Været på arbejde idag. Virkeligt glad for det nye. har fået det andet sagt op og været der for sidste gang. Efter 1½år bliver man godt træt af at vaske op og gøre rent og høre på en knap så dejlig chef. Det her er bedre. Chefen er sød. Bliver udfordret på forskellige måder i forskellige sprog, skal sige fra, bede folk om at komme op ad poolen, losse dem ud af områder når jeg lukker, smalltalke. Måske lærer jeg det på et tidspunkt. Ku da være rart at blive lidt god til det.
+ jeg skal cykle frem og tilbage. 13 km hver vej. Det er altså god motion. Tvinger mig selv til at lave noget. Til at få lidt muskeler i stedet for bare kød og klogler. Lidt fastere. Lidt sundere. Det er godt nok.

Men ja. Tør ikke skrive mere. Ender bare med at komme til at slette skidtet igen. De her fummelfingre er ikke altid jordens bedste redskab.

Kram, Stella, som faktisk er glad, og ikke føler sig ret tom.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ret glad faktisk er publiceret 17/06-2006 13:51 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.