Hjemme et kort minut

Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Lige kommet hjem fra en tur til badesøen med Be. Vi er begyndt at snakke sindsygt godt sammen og det er vildt rart. Håber ikke det går over når Pe kommer hjem fra ferie igen. Ku være knald fedt hvis det gik med os alle 3 sammen. Det plejer det. De er nogle fantastiske tøser. Kan både feste med dem, ha det sjovt og grine, eller være dybt seriøs. Det hele fungere bare. Som det skal.
Grillfest i aften. For træt til at tage afsted egentligt og har ikke lyst til at gøre mig klar eller noget. Der er en time fra nu til jeg skal afsted. Og har ikke styr på noget som helst, og ligner lort. Men går igang... Om lidt. Når jeg lige har... Ja. Om lidt.

Håber der kommer mange i aften. Har ikke rigtig styr på hvordan jeg kommer hjem efter en tur på GO og alt det der. Nu må jeg jo se om jeg kan komme ind i første omgang. Håber jeg satme på. Ellers er det nederen... Hmmm. På en måde har jeg lyst til at drikke mig fra al sans og samling og på en anden måde har jeg lyst til bare at ligge mig til at sove. Til at forsvinde.

Er virkelig glad for mit job. Det er helt fantastisk selv om jeg er på spanden, VIRKELIGT på spanden, når jeg skal forstå alle svenskerne. Der er vist flere svenskere end danskere på den ccampingplads. Men det er skønt. Alle er vildt søde. Næsten alle. Og jeg lærer at blive mere udadvendt. Det er mit job. Det er det jeg får penge for. Og så selvfølgelig også fadbamse-servering, og den slags. Men det er mindst lige så meget det andet.

Og stadig stolt af jobsamtalen derude. Da jeg sku ha jobbet. "Ja egentligt så plejer jeg at have alle til samtale først, før jeg vælger hvem der skal være her, men har simpelthen sådan en god fornemmelse med dig, så jeg vil gerne ansætte dig med det samme!" - min chef, hmm det var rart. Så kan jeg også finde ud af at tale mig til jobs. Nå... Men må vel hellere igang, selv om jeg ikke rigtig orker det....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme et kort minut er publiceret 01/07-2006 17:47 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.