17 år siden

oplevelser ro nærhed savn

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Efter en utrolig oplevelsesrig bedstebørn weekend med Karens og mine børn samlet i sommerhuset. med varmtvandsbad, spil og snak, med besøg hos min mor hvor karens børn fik set mit barndomshjem for første gang mit barndomshjem der langt ude på landet hvor min mor i sædvanlig stil diskede op med en superflot frokost.

Ja efter sådan en weekend mærker jeg hvor meget jeg savner nærheden til min kæreste, tænker lidt at andre parforhold som lever sammen hver dag efter oplevelsesfulde dage kan bruge hverdagene til at være sammen nære, husker mine tidligere parforhold hvor jeg faktisk husker det som vi kørte fast træt mættet af samvær og ingen sult efter hinanden.

I mit liv har jeg savnet efter den slags weekender føller stort underskud i samværet med min kæreste, men det er jo med til at holde mit parliv levende at mærke jeg savner elsker hende ønsker hende tættere på mig.

Derfor fik jeg bilen sendt til alternativ mekaniker (når min egen havde ferielukket) så bilen kunne blive klar til et bøsøg hos verdens skønneste kæreste (for mig).

Det drejer sig jo meget om at skabe balace i sit liv balance mellem,
Oplevelser-ro
Nærhed-savn

ÅÅ til mine bedste-børn vil jeg sige at denne dagbog ikke betyder jeg ønsker mig et liv anderledes ååå at jeg stadig har tid plads til alle jer.

Jeg skal have fundet ud af nogle forberedelser til næste uges cykeltur med Nikolaj (sikkert fra lørdag til tirsdag) hvor vi køre på tandem med cykeltrailer sikkert over lille vildmose, Egense og derfra til Hals for efter weekenden sikkert at tage turen til Sæby inden turen går hjemad senest onsdag (Nikolaj skal i skole torsdag).

Jeg har foreslået Karen at hun køre som support vogn og rækker os drikkedunke ligesom i "Post danmark rundt" mennnn hun lød ikke interraseret, mærkeligt måske har hun et liv uden mig))

Kan i have det godt allesammen

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget oplevelser ro nærhed savn er publiceret 03/08-2006 21:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.