16 år siden

oplevelser ro nærhed savn

Hjemkomst
Hanna Fink (...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 6 måneder siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Skagen
Peter
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
5 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Efter en utrolig oplevelsesrig bedstebørn weekend med Karens og mine børn samlet i sommerhuset. med varmtvandsbad, spil og snak, med besøg hos min mor hvor karens børn fik set mit barndomshjem for første gang mit barndomshjem der langt ude på landet hvor min mor i sædvanlig stil diskede op med en superflot frokost.

Ja efter sådan en weekend mærker jeg hvor meget jeg savner nærheden til min kæreste, tænker lidt at andre parforhold som lever sammen hver dag efter oplevelsesfulde dage kan bruge hverdagene til at være sammen nære, husker mine tidligere parforhold hvor jeg faktisk husker det som vi kørte fast træt mættet af samvær og ingen sult efter hinanden.

I mit liv har jeg savnet efter den slags weekender føller stort underskud i samværet med min kæreste, men det er jo med til at holde mit parliv levende at mærke jeg savner elsker hende ønsker hende tættere på mig.

Derfor fik jeg bilen sendt til alternativ mekaniker (når min egen havde ferielukket) så bilen kunne blive klar til et bøsøg hos verdens skønneste kæreste (for mig).

Det drejer sig jo meget om at skabe balace i sit liv balance mellem,
Oplevelser-ro
Nærhed-savn

ÅÅ til mine bedste-børn vil jeg sige at denne dagbog ikke betyder jeg ønsker mig et liv anderledes ååå at jeg stadig har tid plads til alle jer.

Jeg skal have fundet ud af nogle forberedelser til næste uges cykeltur med Nikolaj (sikkert fra lørdag til tirsdag) hvor vi køre på tandem med cykeltrailer sikkert over lille vildmose, Egense og derfra til Hals for efter weekenden sikkert at tage turen til Sæby inden turen går hjemad senest onsdag (Nikolaj skal i skole torsdag).

Jeg har foreslået Karen at hun køre som support vogn og rækker os drikkedunke ligesom i "Post danmark rundt" mennnn hun lød ikke interraseret, mærkeligt måske har hun et liv uden mig))

Kan i have det godt allesammen

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget oplevelser ro nærhed savn er publiceret 03/08-2006 21:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.