Ny bolig - må jeg være kræsen.

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Denne dejlge onsdag morgen startede med at jeg hejste flaget for en nabomand, der fylder 50 år. Snart er mit hverv som flagmester slut og jeg skal videre på min vej.

Boligjagten er gået ind. Jeg har netop fået tilbudt en lejlighed, men valgte at sige Nej tak til den - det var alligevel ikke den form for bolig, som jeg ønsker. Jeg var inde og se lejligheden sidst på eftermiddagen i går og var på det tidspunkt helt oppe at køre, men da jeg kom hjem igen, kunne jeg mærke, at det ikke var mig - så jeg fortsætter med at søge og håber at kunne komme i betragtning i Boligforeningen, hvor jeg er medlem og har rimeligt højt accinitet.

Lejligheden, som jeg alligevel ikke ville have, ligger på 2. sal på Skibbroen med en dejlig udsigt over Hovedengen, åen osv. Til den anden side er der udsigt over byens tage og til Domkirken. Der var stue, soveværelse, lille badeværelse og køkken og gang. Alt i alt kunne det blive rigtigt godt, men som sagt ikke lige det, jeg ønsker. Min bil skulle stå parkeret på gaden og vejen ind til huset ville forkomme lidt besværligt. Jeg tror heller ikke, at jeg ville opnå så meget kontakt med naboer - ej fordi jeg har de store behov, men jeg er bange for, at jeg ville blive for ensom der på 2. sal. Jeg vil have lov at være kræsen og ikke bare tage det første og bedste og da det jo er min fremtid, det gælder, er jeg nødt til at være sikker på, at min nye bolig skal være et sted, hvor jeg kan trives.

Der gjorde jeg så en erfaring - det er ikke i et gammelt hus inde i selve byen, som jeg ønsker at bo i, men i en lejlighed i stueplan med en lille have til. Jeg sidder med en lidt flov smag i munden, for kunne jeg være bekendt at sige Nej tak - udlejeren lød så skuffet, men kunne godt forstå mig. På den anden side er det jo mig selv, som jeg først og fremmest skal tage hensyn til. Jeg håber, at mit rigtige hjem snart dukker op, så jeg kan flytte herfra - Jeg glæder mig til at indrette mit lille slot - og jeg glæder mig til at få besøg af mine venner der. Jeg glæder mig til at gå på indkøb - få købt de møbler, som jeg gerne vil have, få syet gardiner og nusse og pudse i slottet.

Og så er der sket noget dejligt for mig - men det skal endnu være min lille søde hemmelighed, for det er meget nyt endnu. Anny, som jeg mødte i morges på vej hen til flagstangen, sagde, at jeg så så glad ud og at mine øjne strålede.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig dag. Måske var det noget med en løbetur eller cykeltur.

Hyggehejsa fra en glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny bolig - må jeg være kræsen. er publiceret 09/08-2006 09:51 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.