På lynvisit i det røde hus.

Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Drømmwn
Martin Micha...
2 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
2 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
5 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
4 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
2 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
4 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
4 år siden
råb
Halina Abram...
3 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Start?
Christian Ba...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
3 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
1 år, 11 måneder siden
Opdatering fra det lille røde hus i marsken. Her går det godt - det går rigtigt godt. Carlo og jeg har fundet sammen igen - vi kan ikke undvære hinanden og vi er begge meget fokuseret på at være opmærksomme, give og modtage varme og omsorg. Selvfølgelig har der været små konflikter indimellem, men det er vel ikke så sært, når vi har været så langt ude, som vi har.

Jeg er faktisk slet ikke hjemme - er her kun lige på lynvisit. Godt nok i det lille røde hus i marsken, men vi er altså i sommerhus på Mandø. Grunden til at jeg så er hjemme er, at jeg har lovet at hente Carlos søster og svoger ved Fanøfærgen i Esbjerg, og jeg af denne grund måtte køre fra Mandø, inden der blev højvande. Jeg kørte derovre fra klokken 7.30 på stigende vand - sidste øjeblik for jeg måtte da køre gennem to ret store vandpytter - der hvor vejen er lavest - men jeg nåede over og tilbringer lige et par timer herhjemme, inden jeg kører videre til Esbjerg. De kommer med 12-færgen og til den tid er der ingen problemer med at køre over havbunden.

Vi skal have familietræf i sommerhuset i dag. Hvem andre end Carlo har stået for maden, som vi skal have. Han har stegt frikadeller og en koteletsteg og mens jeg sidder her på min pind steger han oksesteg på sin non-webergrill. Nogle af jer har jo smagt og nydt af hans kulinariske evner - så hvem er bare lidt misunderlige? En´ af søstrene sørger for salatbar og kartoffelsalat og gamle svigermor tager wienerbrød med til kaffen. Jeg har også bidraget til vor familiemiddag med at lave desserten og det blev citronfromage, som nu bare mangler at blive pyntet med lidt flødeskum.

Det bliver godt at hilse på denne gren af familien og vejrmæssigt skulle der ikke være nogen grund til at sende afbud. Jeg glæder mig især til at hilse på min lille Sofie, som nu snart er 5 måneder - mon jeg igen skal få hende til at sove? Ingen af vore børn kommer - barnebarn og svigersøn skal hver især til fødselsdag - henholdsvis hos nabo og i Hvidovre. Søn og svigerdatter skal til 85 års fødselsdag hos en bedstemor og Anne har bare lyst at være husbestyrer og fodermester herhjemme, men s vi fjoller rundt derovre på øen.

Jamen ellers er tiden jo bare fløjet afsted med forskellige gøremål og med dovne perioder. De første 8 måneder synes at være gået hen over hovedet på mig. Nu håber og ønsker jeg at få skabt noget indhold og mon ikke det lykkes. Jeg skal igen med på gymnastikhold hos fysioterapeut og varmtvandsgymnastik starter på torsdag. Desuden har jeg invisteret i ny maskinpark, som står linet op på mit sybord. Jeg har købt symaskine og overlocker, så nu skal jeg altså i gang med at skabe en ny garderobe. Jeg skal jo også have syet min selskabskjole i silken, som min søster hvde med hjem fra Kina til mig, så jeg kan være fin, når vi skal til sølvbryllupsfest.

Her for nyligt har vi selv fejret vor 25 års dag. Carlo vidste ikke besked, men jeg havde bestilt bord på en fiskerestaurant på Rømø og bagefter arrangeret kaffevisit hos een af hans søstre - så det blev en hyggelig og vellykket aften og jeg fik en gave af min dejlige mand - halskæde i rødguld med vedhæng af to delfiner - den ene i rød- og den anden i hvidguld.

Nu varer det ikke længe, inden jeg igen forlader min pind for at drage ud i verden igen, men inden da vil jeg gerne ønske jer alle en dejlig weekend. Vi ses her på Pennen igen.

Hyggehejsa fra en glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På lynvisit i det røde hus. er publiceret 02/09-2006 10:47 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.