17 år siden

mig en urolige sjæl

Drømme
Salomon
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mig og Kæresten har lige haft en weekend hver for sig, Kæresten brugte tiden på 30 års tøseføsdagstur til kbh.

Mens jeg var dommer i en hundekonkurrence i Thisted lørdag, og søndag dobbelt fødselsdag hos i Sindal.

Fredag til fyraften kørte jeg omkring C&K fyraftens ferie øl (jeg afspadsere denne uge) aftenen gik masser af god snak mad ååå fik set deres nye flotte stue, pludselig var klokken blevet mange ååå jeg kom pludselig i tanke om jeg skulle tidligt op være på og frisk som hundedommer, op klokken 05 hjælp. sååå hjem finde sengen hvor jeg faldt hurtigt i søvn, var jo også kørt 200 km fra kæresten til job tidlig fredag morgen.

Hundedommergerningen gik ok en rigtig god dag, jeg overvejer jo lidt at stoppe som hundedommer da det stjæler min weekend med kæresten, ååå ja inden i mig følles det ofte som et job. Dog må jeg sige at lørdagens tur til Thisted hørte til de bedre pga tidligere venner konkurrenter i hundeverdenen, var med åå førte til gode snakke om livet bagefter. Jeg kunne mærke et stik i hjertet over helt at forlade denne verden ikke se disse prægtige venner mere da jeg forlod pladsen.

Lørdag aften inviterede jeg mig selv på aftensmad ved min mor)) åå ja hun fik så til gengæld savet hendes brændestabel inde i laden. Min søn Nikolaj var hos min mor åå jeg fik pludselig tanken at hvis han tog med min mor til føsdag søndag kunne jeg besøge pennepige i det nordjyske på vej til føsdag. Siden har min kæreste sagt hun vil med på besøg der engang, ååå så skal vi bare finde tid))))

Natten sove længe sove alene savne kæresten at ligge i ske med, søndag formiddag fik jeg pludselig travlt skulle jo ud af mit hus vasketøj rydde bordene på onsdag skal jeg jo servere festmiddag i løbet af få timer, pga det der med tiden går, jeg bliver ældre.

God hyggelig føsdag hos min lillebror M i Sinddal slappe af i familiens skød uden de store udskejelser, dog havde Charlotte min kommende svigersøn Rene med som for første gang så familien.

På vej hjem fra føsdag var jeg lige kort hos Nørresundby venner, dødsdømte deres opvaskemaskine inden det gik babu mod kæresten som stod med åbne arme tog i mod min lille restløse sjæl fik mig til at falde til ro indeni.

Nå dagen kalder vinteren står for døren og jeg har ikke savet et eneste stykke træ til brændefyret her i Vejle så hvis vi skal holde fyringsbudgetet på under 100 L olie må jeg hvis i gang.

Kan i alle have en rigtig god dag hvor end i er

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mig en urolige sjæl er publiceret 21/08-2006 09:49 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.