Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Min helt store oplevelse i dag var da jeg var ude og koerer med min vaertsmor, -lillebror og jaevnaldrene -soester.
De andre stoppede ved en bank og jeg skulle koebe batterier - saa jeg gik over i 7-eleven.

Jeg slentrede lidt rundt i den amerikanske forretning og koebte noget slik til lillebroen. Jeg har sQ lidt ondt af den gut, han bliver ikke behandlet saa godt derhjemme, de andre (voksne mennesker!?) lader ligesom deres aggresioner gaa ud over ham, det er pisse syndt for ham saa jeg prover at goere han saa glad som muligt. Han valgte nogle vingummibamser (det koster INTET herovre) og saa gik vi op til kassen.

Jeg saa fyren bag disken lidt an, han var ret laekker, og da mine batterier var paa en hylde bag ham fik jeg ham da ogsaa lige til at vende sig om saa jeg fik et 360 graders udsyn af ham. :p

Jeg var vildt traet og havde lige sovet i bilen saa jeg proevede paa soevnigt og lidt spasser-agtigt engelsk at spoerge ham hvor dyre batterierne var - fordi jeg trods alt kun havde 60 kroner med.

Jeg maatte gentage mig selv flere gange foer han fattede hvad jeg mente og i mellemtiden havde Torin (lil'bro') fundet noget 'pop rocks' slik. Saadan noget der spraenger/bobler inde i ens mund. Han spurtge om vi ikke ogsaa skulle koebe dem og jeg sagde paa meget 'invandre' engelsk: 'yes, yes I wanna try everything when I'm here in big big Amerika..'

Det syntes Torin bare var sejt og det startede en lille samtale mellem mig og den laekre 7-eleven fyr.

Der gik lige to sekunder foer det gik op for mig at vi havde en lille skoer ting koerende, men saa koerte jeg ellers ogsaa lidt haardt paa fordi det er evigheder siden jeg har faaet opmaerksomhed fra en fyr! (Det foeles saadan, fordi jeg saa tit sidder indespaerret i et hus i en kaempe skov og stener alene her i amerika fordi skolen ikke er begyndt endnu.. tsk!)

Det var ret sjovt for han var vildt soed og jeg fattede ikke helt hvad han fortalte mig - noget med at hans familie havde vaeret i militaeret saa de havde boet mange steder og saadan, garanteret noget med at de havde boet i europa i en overgang.

Min lillebror trak mig desvaerre ud af forretningen fordi han kunne se vores bil kom op paa siden af forretningen.

Jeg havde mest af alt lyst til at kaste mig selv over disken, gribe pen og papir og skrive min mail og sige: 'Du skriver bare saa finder vi en dag at gaa ud sammen!'

Men jeg naaede lige at styrer mig.. Hehe - jeg fortryder nu at jeg ikke havde et stykke papir med min mail paa, i min taske for saa havde jeg 'tabt' det paa hans disk og havde skyndt mig ud.

Jeg sad med et smil paa laeben laenge og bare taenkte paa ham, det var skoent!

Jeg har saa meget lyst til at blive koert derop igen, tror i hvert fald jeg vil skirve mit nummer paa en lille seddel, just in case, hvis han nu er paa arbejde naeste gang jeg kommer forbi.

Jeg ved godt det er helt vildt overdrevet, og jeg ved at det skyldes manglende kontakt med drenge, men jeg har den der fjollede nyforelskelses attitude paa. Jeg stod paa badevaerelse og ville fjerne min make-up - taenkte lidt paa ham og foer jeg naaede at opdage det havde jeg proppet tandpasta paa min vatdims. :p

________________________________

Lige lidt om min amerikanske vaertsfamilie mens jeg er igang. Paa en maade holder jeg af dem, fordi jeg er glad for at de givermig chancen for at bo her i USA et aar, men paa den anden side..

Det er ligesom om de ikke har overskud til at have mig boende og de er bestemt ikke lykkelige.
Jeg foeler lidt at jeg staar midt i et kaos naar jeg er i det her hus.

Foraeldrene skaelder altid ud og snerrer af hinanden og de er hele tiden pisse traette og udkoerte. De er aldrig hjemme (gaar paa arbejde tidligt om morgenen foer vi andre staar op) og de kommer foerst hjem sidst paa aftenen, saa spiser vi og saa smutter de ind i seng.

Jeg foeler ikke at de overhovedet har taget sig tid til at laerer mig at kende og de har hverken forklaret mig nogle regler eller vist mig byen.

Det er slet ikke som jeg havde forestillet mig en vaertsfamilie.
Jeg har med et halvt oere faaet at vide at jeg er her fordi deres teenagedatter paa 17 ingen venner har og jeg skal underholde hende og goere hende mere populaer i skolen.

Det er latterligt! Det er hendes egen skyld hun ikke har nogle venner for hun er saa uinspirerende! Hun bruger ingen tid paa make-up/haar, hun er bleg, har rigtig mange fregner og alligevel tendens til at have en graa skygge over sig. Hun ser graa ud! Hun ligner en lille graamus og hun opfoerer sig saadan! Det er latterligt!

Jeg kender folk der er blege med fregner de kan sagtens have en rigtig rigtig flot udstraaling, hun har ingen. Hun haenger og hendes oejne og haar haenger, hun ligner en der keder sig altid og saa har man bare ikke lyst til at haenge ud med hende..
Hun bruger saa meget tid paa sin computer.

Hendes foraeldre goer det ikke bedre - de skaelder hende ud hele tiden i stedet for at opmuntre hende til at vaere lidt mere social - de goer absolut intet for at hjaelpe paa hendes selvtillid og da vi var til fest og hun slog sig loes endte det med at hun fik stuearrest - latterligt!!

Jeg bliver ved med at sige at jeg synes jeg er i en god familie, men hver gang jeg sidder herinde og taenker tingene igennem og skriver dem ned saa kommer der en stroem af negative ting ned paa tasteturet.

Det skraemmer mig lidt for jeg ved at jeg kan have lidt svaert ved at indroemme overfor mig selv og isaer andre hvis ting er en fiasko..

Jeg VIL bare det her, jeg har udvikliet en personlighed der vil opleve alt det andre ikke goer, og udvekslingsstudent i USA er en af dem! Desuden er skolen ikke engang startet endnu (min evindelige unskyldning for at alt ikke behoever vaere godt endnu..)
__________________________

Til sidst lige en lille oplevelse fra i dag- den vaerste og klammeste (var lidt blaest i hovedet tidligere da jeg skrev om min 7-eleven fyr).

Her i USA er der jo ikke skatter paa samme maade som i Danmark og jeg bliver mere og mere glad for den danske skat for hver dag der gaar.
Blandt andet saadan noget med skraldemaend! Min familie har ikke raad til at betale skraldemenden for at hente deres skrald saa det skal de selv af med.

Det sker ikke lige hverdag, men cirka hver anden uge tror jeg vi koere ned med skrald. Med 6 mennesker i huset og to hunde er der meget skrald!

Saa i dag var begge udendoers-skraldespande fyldt og der stod poser ved siden af og da vi alligevel skulle til byen (jep, tager til byen fordi vi bor langt ude paa landet :/) saa tog vi skraldet med.

Hundene er jo ret naturlige dyr der skal af med det de spiser, det goer de i haven og det bliver samlet op i poser.

I dag var vi saa saa heldige at der var hul paa en skraldepose og lorteposen faldt ud :/ klamt i sig selv. Hul i den pose ogsaa saa der var hundelort overalt! Adr! - jeg indroemmer gerne jeg er forfaengelig og jeg fik det halvdaarligt (for at vaere aerlig rigtig daarlig) da der kom dyr kravlende ud af posen - orme og i selve skraldeposen kom der mider ud fordi maden i dem var raadnet, det var bare saa ulaekkert!

Tak tak tak til min skraldemand fordi han fjerner vores affald fra vores adresse i danmark saa jeg undgaar mider (og koereturen i varm bil med flere kilo affald der stinker!!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flirt i 7-eleven er publiceret 21/08-2006 01:17 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.