Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 10 måneder siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg er bare H A P P Y lige nu - saadan er jeg! :)
Udvekslingsstudenten i USA var ude og sprede sin kaadhed hos andre teenagere i dag og straks foeler jeg mig G L A D! (Jeg har nok rigtig et internationalt sprog du kan misunde var, happy og glad - wow)

Vi (mig, min vaertsforaeldre og -lilebror) var paa picnic hos min RC (kontaktperson) her til aften!
Der var en masse andre udvekslingsstudenter og deres familier ogsaa.

Da vores truck (ja, vi har en stor bil ligesom alle andre.. :p) rullede op ved hendes hun og jeg saa alle bilerne og menneskene sank jeg lidt ned i saedet.
Jeg havde arbejdet haardt i haven hele dagen, varmen havde givet mig staertk hovedpine og jeg havde i det hele taget ret saa ondt af mig selv, men jeg bed det hele i mig og gik ned til en gruppe unger (:p) og snakkede med dem. De fleste kom fra Tyskland, suprise, not - alle tyskere tager paa udveksling i USA, hvordan skulle de ellers laerer engelsk?!

Aftenens foerste gode punkt kom kort efter da Sara, som jeg har vaeret paa forcamp med, kom med sin familie. Vi snakkede kun meget kort sammen paa campen, da vi moedte de andre, der ogsaa skulle til Maryland en af dagene paa campen, men hun kom hen og gav mig et knus og det var helt vildt rart.!

Hun er en rigtig frisk/soed brunette og hun virkede slet ikke overfladisk eller noget som helst.

Vi gik lidt rundt og hilste paa folk, men da vi skulle spise fandt mig og Sara sammen igen. Vi satte os hen paa et taeppe og hilste paa nogle asiatiske piger, de har det med at holde sig en smule for sig selv, og vi hilste ogsaa paa Anton (tysker) og Sebastian (dansker). Vi hyggede os og Sara og jeg snakkede rigtig godt sammen, det var saa rart! Vi snakkede selvfoelgelig om de der ting udvekslingsstudenter har til faelles, men det gik flydende - hun smiler rigtig meget og jeg foeler mig godt tilpas i hendes selvskab.

Pat (RC) bad os om at rykke taettere paa teltet saa vi kunne hoerer hvad hun sagde og saa gik det helt store moede ellers igang. Jeg har faktisk lidt glemt halvdelen af det, Sara, mig, Anton og Sebastian havde travlt med at grine sammen og blaerer os lidt ;)

Det var nu bare det saedvanlige med ansvar, forhold til vaertsfamilien og at det var vigtigt at leve nu og her i USA og ikke snakke for meget med folk hjemmefra.

Vi elever skulle praesenterer os selv, og jeg synes selv at min praesentation gik rigtig godt :) Jeg virkede selvsikker og glad saa alt var godt, der var mange af de andre der var meget generte og stille, men Sara og jeg bragede bare igennem. :)

Efter moedet gik vi paa toilettet og drengene fulgte med, det hele var fedt. Det var bare saa dejligt at snakke med teenagere og lave venner!! Jeg har jo Britney til hverdag, men hun er altsaa lidt en zoombie, men tror vi faar det bedre i loebet af aaret for jeg havde det jo heller ikke saa godt med min efterskole roomie Stef <3 lige da hun flyttede ind.

Det eneste jeg er lidt bekymret for er at Britney bliver jaloux paa mig, jeg ved at jeg bare faar venner nemt og jeg skal nok faa en masse ud af mit aar!
Hun har ogsaa boet her i et aar nu, de flyttede hertil fra en amerikansk militaerbase paa Island, og hun har altsaa ikke saerligt mange venner herfra. Hun stener saa meget og bruger SAA meget tid online paa nettet med chat. Det er ogsaa ok med msn og saadan det er virkelig en genial opfindelse, men hun skal videre. Hun sidder ved pc'en 10 timer om dagen og chatter med folk hun kender fra Island (der bor overalt i verden, men ikke her) og det faar man jo ikke venner af!

Jeg har selv brugt urimmeligt meget tid paa nettet her paa det sidste - jeg har skrevet dagbog hverdag paa det sidste og tjekket min mail flere gange dagligt, det er aandsvagt, men jeg proever bare at passe ind i min vaertsfamilie, der altsaa ikke er de mest sociale mennesker i hele verden.
Moren ser TV, faren spiller computer (naar de ikke er paa arbejde) og Britney sidder foran computeren.

Jeg har det lidt svaert med min familie og det er det vaerste ved at moede andre udvekslingsstudenter, de faar opmaerksomhed fra deres familie, det goer jeg slet ikke. De har saa travlt med deres hverdag og de lever bare deres eget soergelige liv - jeg tror ikke der er nogle af dem der er lykkelige, de vrisser af hinanden og smaekker konstant med doerene, de er naesten altid sure - det pisser mig af! Men jeg vil give det en chance, det bliver jeg noed til og jeg vil lige se hvordan det hele ser ud naar jeg har gaaet i skolen lidt!

Jeg vil bskrive mig selv som open-minded, talkative og funny, men det bliver kvalt her i huset. Jeg er det med alle jeg moeder, men her er der ingen der er interesserede i at snakke, vaere interesserede i noget som helst eller have det sjovt.

Jeg har daarlig samvigtighed naar jeg snakker daarligt om dem, men jeg maa jo indroemme sandheden - som minimum overfor mig selv (min dagbog), jeg er ikke parat til at fortaelle mine foraeldre om det endnu for jeg vil ikke have de skal bekymre sig, og det her skal fungerer saa det faar en chance!

Alt i alt havde jeg en fantastisk aften og jeg er blevet tre msn / e-mailadresser rigere! Sara skal forresten gaa paa min skole :) NICE!

Skal ringe til min mor i morgen, det er ok at ringe en gang om ugen. Det vil hun i hvert fald gerne have, jeg har det fint med mails, men hvad fanden det er jo hende der har betalt min tur! Saaeh det skylder jeg vist..
Jeg savner faktisk ikke Danmark saa meget, jeg har rigtig mange gode venner der, min familie og mine katte, men jeg er ikke ved at doe af savn og jeg har ikke graedt og haft hjemve endnu!
Paa den anden side savner jeg Danmark SAA meget, men det er mest det der med at have et liv, at have travlt og foele sig oensket!

Det kommer naar jeg begynder i skolen! For sure.. :) :p Love life!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget H A P P Y :p er publiceret 20/08-2006 05:55 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.