Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg venter paa at komme i bad nu! Vi er seks mennesker om et badevaerelse saa her er rigeligt at slaas om, jeg kom sidst i dag fordi jeg var nede og 'afleverer' Brenda hos hendes mor!

Brittany og jeg skulle endelig lave noget alene og endelig noget sjovt! Vi skulle shoppe!
Jeg maatte accept at vi skulle haenge paa Torin (lil'bro' 10) men jeg har efterhaanden vaennet mig til at han skal vaere med til ALT!

Vi var til open house paa vores high school - altsaa vi fik vores skema og gik rundt og fandt klasselokalerne. Det bliver saa forvirrende den foerste dag.

Jeg er SAA glad for at jeg gik til volleyball try out selvom jeg ikke var god nok til at komme paa holdet for jeg kendte et par ansigter i vrimlen og hilste paa en 4-5 stykker. Der i blandt Nicole, Sarah og hende med den hvide I 'hjerte' NY (som jeg ikke ved hvad hedder).

Jeg har heldigvis lunch med Nicole - saa behoever jeg ikke sidde ude paa toilettet helt alene de foerste par dage! Det er altsaa ret haardt ikke at kende nogle, for selv dem der er freshmen kender hinanden fra middelschool..

Men min point var at Brittany ignorede(?) mig mens hun rendte rundt og hilste paa alle sine venner. Brat - moegunge med bitch-attitude!Hun endte med at skulle have Brenda med hjem at sove og ud at shoppe! Det irriterede mig grufuldt, for jeg vil gerne laerer Britt bedre at kende. For mig er hun stadigvaek lidt en barnlig teengirl der stadigvaek raekker tunge naar hun bliver sur!! Tsk!

Jeg var i det lidt bitchede hjoerne og fik i mine tanker bitchet pigen med fedtet haar, utrendy briller, overvaegt og klamt supermarked toej rigtig meget. Brenda var ikke saa heldig med sit udseende... Men her i USA har folk meget mere venner paa tvaers af udseende end jeg synes vi har i Danmark. Jeg ville f.x. ikke selv snakke vildt meget med en pige med fedtet haar og toej gothic fra foetex kvindeafdeling.

Nu har jeg overlevet shoppeturen og ok, hun var da meget soed hende der Brenda, men Britt er en moegunge naar hun er sammen med sine venner, hun proever at holde mig udenfor (vel sagtens for at jeg ikke skal overtage hendes venner!?).

Anyway jeg fik snakket lidt dybt med Brenda naar Britt ikke lige var i naerheden og her for et par timer siden var jeg med Ken henne og afleverer hende paa en parkeringsplads til hendes mor. (Saadan noget vi moedes paa halvvejen).

Brenda ville have at jeg skulle moede hendes mor og saa blev udvekslingsstudenter fra Danmark ellers vist frem, fik et kram og hun sagde at hun ville savne mig meget fordi vi havde haft det saa sjovt og saadan.

Vi havde det nu ogsaa meget sjovt. Altsaa paa den der stener maade - vi har ikke andet at lave. Op kl. 6, fordi vi skal have et lift og det er der den sidste foraeldre forlader huset.

Saa gik vi et byggemarked der er det foerste der aabner og senere i en dyreforretning (vi havde jo en 10-aarig med!), og de havde bare den soedeste missekat! aaah! Jeg savner mine katte.. Smaa pus <3

Vi proevede grimme hatte, legede med legetoejet, 'klaedte' os ud i gammeldame virkeligt grimt og stort toej og vi tog billeder af alt vores ballede.
Det ene sted blev vi smidt ud fordi vi proevede ting vi alligevel ikke ville koebe, men alt det goer det bare lidt sjovere, naar man keder sig og er ude paa ballade.

Briit snakkede stadigvaek rigtig meget i telefon og hun ignorede ogsaa Brenda en gang i mellem. Hun behandler virkelig ikke folk saerligt godt!!

Brenda havde ingen penge med (fordi hun ikke vidste vi skulle shoppe) saa hun kunne ikke koebe frokost, og Britt soergede ikke faar at vise hende hvor morgenmaden var i morges (Britt spiser aldrig). Hun laante hende ikke engang penge til mad - saa det gjorde jeg. Altsaa hun er virkeligt langt ude - forstaar ikke helt at Brenda fandt sig i det hun var lidt en hundehvalp der bare klamrede sig selvom hendes 'ejer' sparkede hende...

Saa her i aftes skred Britt og jeg ved hvor akavet det kan vaere at blive koert af en eller andens foraeldre, saa jeg tilboed at koere med da Ken (min vaertsfar) ville moede hendes mor paa den der parkeringsplads. Hun havade altsaa ogsaa lidt et attitude problem for hun sagde ikke tak eller smilte gladt da jeg tilboed hende det eller penge til frokost - lidt en ko i mine oejne!

Men hun fremstillede mig i hvert fald godt overfor sin mor og det reddede lidt mit syn paa hende. Stoeder nok alligevel ind i hende engang i mellem paa skolen, lige her i starten er der i hvert fald ikke planlagt aaben bitch-fight fra min side jeg maa opfoerer mig paent indtil jeg faar venner!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drop Bitch-attituden er publiceret 23/08-2006 02:57 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.