Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Stres og jag!

Lige for tiden roder jeg rundt og kan ikke rigtig få fat om tingene. Jeg bliver nødt til at bevæbne mig med ”to do – to call – to fix”-lister for ikke bare at lade alting stå til.

Der har måååske også været lidt meget på det sidste; mine daglige sysler omkring L, et nyt studie , mor i landet og en baby i maven!!!

Mine studiebøger er ENDNU ikke dukket op. Jeg skulle aldrig ha’ bestilt dem over nettet. Det er bare ikke optimalt ikke at kunne læse mine lektier til lektionerne. Men forhåbentlig kommer de i morgen. Synes ellers Saxo plejer at være så hurtige.

Weekenden er gået med at lave lagkager til folks fødselsdage og i dag på arbejdet fik jeg slave-fornemmelser. Var jeg bare ikke selv så forbandet hensynsfuld ville jeg nok ikke bemærke når andre ikke var det samme overfor mig. Jeg havde udtrykkeligt bedt om mere hjælp gennem eftermiddagstimerne i butikken og alligevel stod jeg alene med sindssyg lang kø.
Jamen jeg arbejder da bedst under pres, ingen tvivl men nu er det som om jeg bliver hurtigere udmattet i benene.

Da folk så endelig dukker op begynder de at lave alt mulig andet end at give mig 2 minutters pust. Var det mig som kom, ville jeg med det samme tænke at personen nok havde brug for en lille pause fra kunderne.

Jeg blev så rasende at jeg var ved at vræle. Hvorfor finder jeg det så svært at åbne munden?!

Ugen står på læge, A, speciallæge-L og…jordmoder (fatter ik en blomme endnu) og endnu en læge. Jeg får tilbudt ekstra scanninger og undersøgelser på baggrund af årene som er gået. Det er jeg sgu glad for. Måske kan det dulme kaostankerne bare en smule. Faktisk bliver jeg skide-ræd for om min krop overhoved er i stand til at producere et velskabt barn. Jeg har jo ikke behandlet mig selv skide sundt de sidste 3 år.

Mange varme følelser er begyndt at melde sig. Det er endnu alt for omsonst til at jeg kan sætte ord på dem men jeg har det bedre og bedre med det som skal ske.

NU vil jeg smide mig ud over hele min sofa. Den er enormt stor men jeg vil anstrenge mig for at fylde den hele. Om få måneder bliver det vel ikke noget problem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget STRESSET er publiceret 17/09-2006 19:23 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.