17 år siden

Hvorfor er branderten blevet værre efter de

Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg forstår ikke hvorfor en brandert skal være så slem, at man knap kan huske, hvad der skete. Sådan gjorde jeg da ikke for 10 år siden. Føler næsten, at det er en virkelighedsflugt nu og det er pinligt at vågne op og tænke: "Hvad gjorde jeg lige denne gang?!"


Min veninde ringede i går og havde de vildeste moralske (total) ubegrundede tømmermænd. Hun var blevet dumpet af sin kæreste pr. brev (hvor ledt kan man være - hallo manden er over 30!!)i fredags. Lørdag blev vi alle ret fulde efter en tøseaften, der udviklede sig til en ren parodi af en soupserie. Hun endte med at være sammen med én, som havde løbet efter hende længe, men havde det alligvel dårligt over at ex´en kunne få det at vide...

Jeg derimod burde have de vildeste moralske tømmermænd. Jeg endte med, at gå i seng med en meget gammel ven, som jeg aldrig har lavet den slags med...!!
Bare fordi jeg trængte til at blive kysset. Inden da havde jeg blameret mig overfor min ex, som synes jeg var for fuld til at kysse og at jeg sikkert bare ville fortryde det dagen efter...!!

Det havde han evigt ret i og jeg takker ham for at være så skide fornuftigt den aften. Jeg ville have haft det megadårligt dagen efter!! Han skrev dagen efter og spurgte hvordan jeg havde det. Jeg skrev, at jeg var ked af, hvis jeg havde såret ham, at jeg havde været dum og egoistisk. Han skrev, at han var blevet meget såret... Kan dog ikke læse ud af sms og det bare var for sjovt at han skrev det...

Men det jeg vil frem til er, at jeg ikke mærker skyld. Jeg mærker nærmest intet. Det hele føltes som en drøm og at jeg kan sagtens se min ven i øjnene, næste gang vi mødes... Men er det rigtigt...? Jeg føler, det er forkert. Hvorfor reagerer jeg sådan...?

Vi havde drukket gajolshots og jeg véd det er dem, som tog min sidste rest af værdighed. Jeg tror dog ikke jeg lavede pinlige ting i byen, men jeg har nogle grimme sorte huller...

Ingen må nogensinde få at vide jeg har kysset med min ven end ikke mine veninder. Det her er én af de hemmeligheder, som skal gemmes meget langt væk...!!

Hvordan undgår jeg disse situationer i fremtiden og hvorfor er de opstået? Er det fremover nulalkoholpolitik eller skal jeg bare gå over til øl..??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor er branderten blevet værre efter de er publiceret 16/10-2006 18:53 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.