17 år siden

Stress...?!

Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Stress, stress, stress...! Det ord popper tilfældigt op dagen lang... Det bliver brugt lidt i flæng...

Men tror alligevel jeg har en snert af det... Sover dårligt om natten og i dag skulle der ikke meget til at hyle mig ud... Vågner tit om natten og tænker på arbejde. Det er sgu da skræmmende, selv om det er der alle guldkornene popper op!!

Havde et 5 årigt barn i dag, som ikke ville samarbejde om noget som helst... Efter en hel formiddag uden mad og en times ventetid på vores amb. var min tærskel ved at være nået...

Endte tilsidst med at få en kollega til at overtage, så jeg kunne få rettet mit blodsukkerniveau. Var da ved at være lettere irritabel, hvilket ikke ligner mig!

Jeg startede dagen med at hente rundstykker, skulle derfor en ½ time før afsted på job. Dernæst skulle jeg undervise kollegaerne i arbejdsmiljø, nærmere fortalt APV og ABV´er fik total meget ros bagefter, så dagen startede egentligt godt...

I aften skal jeg til håndbold med min kollegas mand. Kender ham flygtigt, men det går nok for 1½ times håndbold. Det bliver sgu et dyrt sæsonkort, hvis jeg ikke får set nogle kampe... Indtil nu har hver kamp kostet mig 900 kr...!!!!!

Har vist fået min computer på rette kurs igen. Den har været så fyldt med dumme pop ups, trods filter. Det viste sig at være uskadelige, men møgirriterende virusser, som havde sneget sig ind, har ellers et godt antivirusprogram. Men jeg har sgu selv slettet inficeret filer og nu kører den både hurtigere og bedre, og der har endnu ingen pop ups været, hvilket er totalt lækkert, da det er mange måneder siden, det sidst har været sådan!

Nå smutter igen, skal lige nå at spise lidt, inden håndbold...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stress...?! er publiceret 07/11-2006 17:58 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.