17 år siden

Den hvide due

Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Nu staar danskerne snart op! Jeg er ikke gaaet i seng endnu. Maaske ligger forklaringen i, at jeg befinder mig paa den anden side af jordkloden med 6 timers tidsforskel. Kl. er lige omrking midnat her.

Det er loerdag aften, hvis jeg ikke tager meget fejl af dagene, og jeg laver ingenting! Jeg sidder bare paa min seng og stener. Jeg er 17, jeg burde vaere til en fest!

Fester er ikke altid lige lette at opstoeve, naar man bor i USA i midten af ingenting.. Om 20 timer skal jeg vaek! Jeg taeller serioest timerne, til jeg skal flyve hjem til Danmark - over Island, men hey, saa faar jeg ogsaa set det sted.

Det hus jeg bor i lige nu, har smaa falske sterinlys udenfor hvert vindue, i dette minut slukkede mit lys sig selv, det maa vaere et tegn fra skaebnen om, at mit liv her er slut - jeg skal videre i livet!

Jeg er den eneste, der er vaagen i dette hus, folk i amerika har ikke nogen grund til at vaere vaagne efter kl. 22, for der lukker alt. Folk der bor herude er endnu vaerre, for de har valgt at bo paa Lars Tyndskids(uff, hvilket navn!) mark, for at faa et fredeligt liv. Jeg har aldrig bedt om, at komme til at bo her!

Jeg bliver ved med at sige, at jeg har haft oplevelser af at vaere her. Det har jeg ogsaa, men slet ikke i det omfang jeg oenskede mig.
Jeg har set Washington DC, men det er i begraensede maengder, et shopping mall i Washington DC ligner et hvert andet shopping mall herovre. Jeg har ikke opelvet storby rushet - kun set butikkerne, der er de samme alle steder; forever 21, victoria secret, up against the wall, kmart, food lion, wallmart, radioschak, old navy, holister, american eagle...

Jeg har ogsaa lavet venner, venner fra Amerika, Tyskland, Columbia, Kina, Hong Kong, Thailand, Japan, Korea, Tawain, Findland, Italien, Sverige, Polen, Sweitz, Kenya, Norge - der er ikke mange, der kan blaerer sig med at have venner fra hele verden.! Men hvordan holder man lige kontakten?! Og er det overhovedet noedvendigt?! De fleste af dem er herovre i USA lige nu, jeg tager hjem til Danmark igen. Vi har aldrig rigtig lavet saa meget sammen, vores faellesoplevelser er smaa, for der er mange begraensninger herovre.

Jeg er ikke foedt til at foele mig begraenset, jeg er ikke foedt til at blive styret af andre (voksne)- slet ikke naar jeg nu egang er faerdig opdraget, jeg er ikke foedt til at underholde en zoombie teenage datter, jeg er ikke foedt til at spilde mit liv, jeg er ikke foedt til at vaere mere ligeglad end glad, jeg er ikke foedt til at sidde alene, jeg er ikke foedt med en mund for at vaere tavs, jeg er ikke foedt med oejne for at se de samme fire vaegge hver dag, jeg er ikke foedt med haender for at faa et rush af at skrive herinde, jeg er ikke foedt som pige for at droemme om drenge jeg ser paa TV..

Jeg er foedt saa jeg kan nyde livet, jeg er foedt saa jeg kan snakke med andre, jeg er foedt saa jeg kan udvikle mig selv, jeg er foedt saa jeg kan udforske mere end hvad jeg troede var muligt, jeg er foedt til at proeve graenser af, jeg er foedt for at nyde mine teenage aar, jeg er foedt til at feste, jeg er foedt til at morer mig..

Hvorfor skulle jeg smide alt det vaek!?

Jeg er bekymret for Jessica, han opfoerer sig meget falsk overfor alle andre end mig. Det er kun mig, der ved, hvor meget hun kaemper for at have modet til at blive her. Det kan ikke vaere rigtig. Hvorfor er folk saa overdrevne venlige, men blanke indeni, hvorfor er de bange for at aabne sig op, hvorfor vil de ikke snakke om uroligheder, politik, teenageliv, udviklen, forandring?!

Hvorfor foeler jeg, at jeg blev tvunget til at give min droem op?!

Hvorfor har jeg stadigvaek lyst til at rejse ud i verden?

Hvorfor glaeder jeg mig saa meget til at begynde at arbejde?

Hvorfor er jeg saa skoletraet?!

Hvorfor?! Tanker der vil stroemme igennem mit hoved hele natten, det er min sidste nat her, jeg burde sidde sammen med mine venner, og vi skulle holde os vaagne til solopgang, mens vi snakkede om alt det vi har opelvet sammen?! Hvorfor sker det ikke?! Fordi det her sted er verdens roevhul.

Jeg burde sove, for jeg skal flyve i morgen aften, jeg har svaert ved at sove i fly/busser/biler ovs. Jeg kommer ikke til at sove! Jeg skal vente 5-7 timer paa Island - jeg kan ikke huske det - men kan jeg sove i en ubekvem lufthavnsstol?! Toer jeg sove i frygt for, at jeg misser mit fly. Mit fly hjem, min hvide due, den der skal bringe mig frihed!

Vil jeg sove, naar jeg kommer hjem?! Er der ikke en milliard ting jeg vil se, foele, maerke, roere, dufte, hoere, smage!?

Jeg maa laegge mig ned nu, proeve at toemme mit hovede for ideer og tanker. Taenke paa soevn! For en gans skyld herovre har jeg ikke lyst til at sove for at komme vaek fra det hele!? Det hele blev bedre efter jeg skiftede familie, men det blev aldrig som jeg ville have det. Jeg er hyper narkoman af at vaere social. Jeg elskede efterskolen, og jeg elsker at bo med min mor, for jeg har altid nogle at snakke med og noget at snakke om!

Jeg kommer aldrig til at sige farvel til; Molly, Erica, Presley, Joey, Devon, Cassandra, Dustin, Jose, Tania, Shelby, Brittanty, Heidi, Bryanna, Williams, Stephanie, Lexi, Adrianne, Brandon, Sammi, Lindsey, Nicole, Erik, Jamie, Katie, Jack, Kelly, Cassandra, Meredith, Lauren, Ron, Gunnar, Rob, Gabbi, Nicole, Ashley, Shaina, og alle de andre der betyder noget for mig herovre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den hvide due er publiceret 22/10-2006 06:20 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.