Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
7 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 12 dage siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har haft en great sidste dag i USA!
Jeg var paa renaessance-festival med Pat, Nick, Etzel, Gunnar, Hierio, Mari, Victoria, Molly, Cassie, Ashley og Jessica. Det lyder sikkert kedeligt, men det er en stor ting at faa lov til at komme ud af huset herovre (- om 24 timer er jeg paa vej vaek!!!! YEAH)

Jeg vaagnede kl. 7 i morges - igen foer mit vaekkeur ringede (!), saa jeg stod tidligt op og spiste morgenmad. Jeg kiggede paa mine cornflakes i syge farver (alt er i syge farver herovre, selv deres Fanta er unarturligt orange), og taenkte at nu er jeg snart tilbage til dejlig dansk frisk frugt til morgenmad.

Vi skulle afsted kl. 8.15, men selvfoelgelig var Molly og Cassie stadig i deres seng paa det tidspunkt, saa sad vi 9 mennesker og ventede paa dem - herligt! Amerikanske boern har ingen respekt!

Jeg faldt i soevn i bilen, da vi endelig kom afsted kl. 9. Da jeg vaagnede igen var vi i Annapolis, Maryland's 'hovedstad', hvor mig og Jessica gik ind paa en Wawa (tankstation) og koebte troeste chokolade, fordi vi skulle sige farvel til hinanden senere.

Det kostede 110 kr. at komme ind paa festivalen, det var ret dyrt!
Jessica og jeg gik alene rundt sammen, der var ikke vildt meget at lave, kun en masse butikker med smykker og toej, der var 1300-tallet look-a-like-style, og saa selvfoelgelig (fordi det er i USA) en masse spisesteder.

Jeg kommer saadan til at savne amerikanernes spisevaner - not!.
Langt det meste mad kan spises med fingrene, og hvis det ikke kan, saa er gaflen placeret solidt i hoejre haand (hvis ikke man er venstre haandet :p ), og kniven er ikke opfundet - de skaerer deres mad ud med siden af gaflen.
De fleste tager ogsaa hovedet ned i tallerkenen og stikker deres tunge langt ud af hovedet, for at fange deres mad med den, ligesom de der krybdyr! Et koent syn, der kunne hoerer til paa et abstrakt og sygt kunstmaleri!
Jeg kommer heller ikke til at savne fried-hvad-som-helst isaer ikke chicken eller kartoffelmos - ogsaa kaldet tatotots..! Adr..

Jessica og jeg koebte en cinnamonrole (wienerbroeds-agtigt), som vi blev tvunget til at spise med fingrene, fordi de ikke have bestik, og noget sodavand, ellers sad vi bare og kiggede paa mennesker og snakkede.
Der var mange af amerikanerne, der havde klaedt sig ud som renaessance mennesker, saa der var meget at kigge paa, det var faktisk rigtig fedt. Bortset fra.. Kjole-moden dengang var aabenbart, at spaende sine mere eller mindre fladtrykte haengepatter op. Det saa forfaerdeligt ud paa langt de fleste.
Det soergelige i det er, at vi vel kun synes det saa grimt ud, fordi de eneste, der spaender deres bryster op paa den maade i dag, er super stjerner med silikone bryster. Er naturlige bryster gaaet af mode eller hvad?!

Jessica er rigtig ked af,at jeg tager hjem. Det forstaar jeg 100%! Jeg kommer til at savne hende enormt, hun er min bedste veninde herovre, men jeg kan ikke holde ud at vaere her!

Det hele blev oedelagt af min foerste vaertsfamilie - og jeg var saa opsat paa, at faa det til at fungere, at jeg glemte at tage hensyn til mine egne foelelser. Nu er jeg nedbrudt.
Jeg kommer til at savne mine venner herovre! Jeg har indset, at der er flere der 'cares about me' (mangler dansk ekspression) - og at der er mange, der cares rigtig meget for mig. Saa meget at de har tilbudt mig at flytte ind hos dem for et aar. Jeg er meget taknemmelig, men jeg kan ikke blive.
Det hele var bare ikke godt nok - her sker simpelthen for lidt, og teenagerne er tilfredse med en zoombie tilvaerelse!

Jessica og jeg er rigtige party-girls fra Europa, og det her sted passer slet ikke sammen med os!
Hun faar rigtig store problemer naar Tania og Jose ogsaa tager hjem til Januar.

Jose var ved at voldtage hende i weekenden, det er doed uhyggeligt at taenke paa! De var til fest sammen med Tom efter torsdagens footballgame, jeg var ikke med, for jeg maa ikke gaa ud (endnu en grund til, at jeg bare skal vaek herfra)! De drak sig stang bacardi. Jeg ville smadder gerne have vaeret der! Sprutten var gratis i hvert fald for Jessica og Tania - der var kun dem og en anden pige - der ud over 10-15 drenge - wohoo!

Tilbage til Jose den spade..
Jeg havde en ting for ham i starten af skoleaaret, men jeg kunne godt maerke, at jeg ikke skulle komme for taet paa ham...
Herovre maa man jo ikke have alkohol i sit blod foer man fylder 21, Jessica og Tania er 17 og Jose er 18. De er alle udvekslingsstudenter ligesom jeg selv (men jeg har kun 24 timer tilbage!). Hvis vi bliver taget af politiet, saa bliver vi smidt hjem, og vi kan vaere saa heldige at faa en retsag paa nakken!
En eller anden idiot begyndte at raabe at politiet kom, saa de loeb alle tre forvildede ud i den Marylandske skov (hvor Blair Witch filmene er fra!). Tania blev vaek, og Jessica og Jose loeb videre, pludselig faldt de begge to i en soe.
Det var frost grader den nat, saa de blev noed til at smaa-strippe det vaade toej, og saa gik Jose lidt amok.. Han er en spade, naar han er fuld! Jessica kom dog vaek fra ham, og politiet kom aldrig..

Jessica fik kysset paa nogle amerikanske drenge og drukket rigtig meget. Jeg ved af egen erfaring, at man ikke kan stole paa nogle herovre. Vi er begge to rigtig nervoese for mandag. Hun kan huske, at der var nogle, der tog billeder af hende, men hun ved ikke hvem, hvornaar og hvorfor?! Der er helt sikkert nogle billeder i mellem, der ikke skal ud i offentligheden! Vores kontaktperson Pat, som ogsaa er den person, der sender os hjem, finder ud af uhyggeligt mange ting om os!
Vi ER et meget stort samtale emne som udvekslingsstudenter, og eleverne paa vores high school har foraeldre, der har venner, der er venner med Pat. Alt hvad der bliver snakket om paa skolen kommer til hende paa en maade. Det er skraemmende, naar man tror, at man har en hemmelighed, og saa lige pludselig bliver man udspurgt om det, af en eller anden tilfaeldig person fra ens World Diplomacy class..

Jeg er nervoes for at komme hjem. Selvfoelgelig er jeg det! Jeg har klaret det med vennerne rigtig godt herovre, men jeg tror, at det er nemmere at faa venner i skole-miljoet, det der venter mig, naar jeg kommer hjem er den virkelige og iskolde voksen verden, hvor man arbejder.
Jeg har dog planner om at tage job i Faetter BR, for der tror jeg, at arbejdsmiljoet er rigtig godt.

Jeg taenker meget paa gymnasiet, 99% af mine gamle efterskole venner er paa gymnasiet i aar, og selvom der er forskellige grader af positivitet, saa er der helt sikkert massere af fester og sprut uanset hvor man ender.?!

Hvor ender jeg?! Aurehoej eller Gladsaxe?! Jeg har en forkaerlighed for begge steder, men vil jeg vaere smart (Gladsaxe) eller fjollet og flippet (Aurehoej).
Jeg har en fordom om, at Gladsaxe er os 'ghetto-boern', og at Aurehoej er Gentofte-snobberne, der er saa rige, at maerkevarer toej er ligegyldigt, saa det bliver skiftet ud med genbrugsmiks.. Jeg har rigtig gode erfaringer med begge typer af mennesker! Jeg maa nok indroemme, at min bedste veninde nogensinde, var en Gentofte-snob, men vi havde det altid saa sjovt, og undskyld, men de har bare ikke de samme baggrundsproblemer, som os andre ghetto-boern. Jeg ved godt, at det ikke er lykken at vaere rig, men der er klart faerre af dem, der tydeligvis har narkoman/alkoholiske foraeldre - jeg tror ikke, at de er ligesaa afhaengige af, at hoerer efter i skolen, for deres foraeldre gik selv i gymnasiet.

Min familie og baggrund er anderledes, men jeg noed mine 2 aar, hvor jeg pimpede for vildt i Gentofte omraadet. Paa den anden side, saa er det langt fra hele Gentofte der er snobbede, og mine 2 veninder, der gaar derude har ikke rige foraeldre.

Tilbage til min egentlige pointe med denne text - min dag i dag:

Jessica sagde til mig, at hun hele tiden havde haabet paa, at jeg ville glemme det hele, finde en anden vaertsfamilie og blive, men at hun godt vidste, at det kunne jeg ikke. Det var saa soergeligt, da vi sagde farvel, og hun graed! Det mindede mig saa meget om min sidste dag paa efterskolen, og den sidste dag paa Roskilde Festivalen lige foer jeg tog herover og skulle sige farvel til alle mine danske venner - nu kommer jeg hjem! :) jeg har graedt saa meget over det her, og jeg er paa min tredje (?) dag uden at graede.. saa jeg begyndte ikke at graede, jeg foelte mig meget kold, men jeg kan bare ikke tillade mig selv at begynde, for jeg kan ikke stoppe igen.
Hun sagde, at hun ikke vidste, om hun kunne klare det herovre uden mig.. Det vidste jeg godt, og det var baade ufedt og dejligt for mig, at hoerer det fra hende.

Jeg haaber, at hun kommer paa Roskilde Festival til sommer, men der er uendeligt lang tid til, og vi er vel fremmede overfor hinanden til den tid! Det kunne ogsaa vaere fedt, hvis hun tager uncle Ronni med. Selvom jeg tror mere paa, at en tysker vil komme herover end en amerikaner! Men man kan jo aldrig vide.. Det kunne jo vaere, at hun ender med at tage nogle fra Chopticon High School med!

Jeg glaeder mig saa meget til at feste! Jeg har lovet Jessica, at jeg vil sige 'Prost Jessica' over hvert shot jeg tager naeste weekend, det skal nok blive sjovt!
Jeg maa heller ikke glemme mig og Malenes 'Skaaaal, kl. er 12!' paa alle andre tidspunkter end kl. 12.. Hehe! :p
Jeg glaeder mig vist bare til at skabe mig aandsvagt igen, det er ikke respekteret herovre, for folk har en meget lille selvironi, og de synes, at det er pinligt, naar folk goer grin med sig selv...

Jeg lytter til musik fra myspace.com - det er en genial hjemmeside, de fleste kunstnere har lagt deres musik ud paa den side, og saa kan man hoerer det helt gratis! 'Naijs!'

Jeg er spaendt paa at moede Soegaard i naeste weekend - hvad sker der lige for de samtaler vi har haft paa det seneste?! Er der noget mellem os?!
Pimp-tema - ja, det skal nok blive sjovt! + signal fest dagen foer! Groen: scor mig! Gul: Du kan da proeve! Roed: Hold nallerne for dig selv! Jeg har ikke noget groent endnu!

Jeg har koebt en bog af Marian Keys i dag til min flyvetur - jeg elsker hendes boeger! 'Anybody out there?' Det skal nok blive spaendende! Jeg skal mellemlande paa Island og vaere der i fucking 5-7 timer! Aghr!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Anybody out there? er publiceret 22/10-2006 02:27 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.