Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Godmorgen Fyldepen. Så er jeg vågnet op igen efter næsten et år i min Tornerosesøvn. Med friske øjne vil jeg gerne tage fat på livet igen, der hvor jeg slap. Jeg er frisk og har fået ny energi til at lave alverdens ulykker og finurligheder og jeg vil satse på at berette om min hverdag her på Pennen igen.

Jeg er faldet til ro. Panikken er ude af kroppen og jeg satser nu for alvor på sammen med min dejlige mand at skabe et godt liv med kærlighed og atmosfære i vort lille dejlige røde hus i marsken. Her har jeg mit sted mellem masse dejlige mennesker omkring mig og her har jeg mine gøremål - der nu atter skal føres ud i livet.

Jeg er udhvilet efter min søvn - det har været en lang søvn med både gode og dårlige oplevelser. Der har været mareridt, der gav smerter og fortvivelser og der har været smukke og dejlige drømmer, som jeg dog ikke ville have undværet. Men nu er Tornerose væk og gode gamle Nellemor tilbage og nu skal der ske noget - hjemmet og haven trænger til en kærlig hånd og min kreativitet er ved at boble over. Lad mig tage fat. Jeg skal væk fra min computer - har ellers lige fået ny - og jeg skal ud og motionere noget mere - det har jeg lovet Carlo, der vil jage mig ud på lange traveture i weekenderne. Han vil simpelhen gøre næsten alt for mig - for at jeg/vi skal have det godt. Jeg spurgte ham, hvad han ikke ville gøre for mig og den kærlige mand sagde, at han ikke vil gøre mig ondt.

Jeg bobler - jeg er genfødt på ny og jeg må videre. I formiddag kommer Jette - min søde veninde til formiddagskaffe. Hun har inviteret sig selv og jeg glæder mig til en god tøsesnak med hende.

Jubii - jeg er glad. Jeg er vågnet op af min Tornerosesøvn. Dear Fyldepen - here I am. Tag mig til dig igen - hvis du vil. Jeg vil og I får snart nyt fra min klo. Jeg bobler og meget skal ud.

Jeg vil ønske jer alle en dejlig dag.

Hyggehejsa fra en boblende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tornerosesøvnen er forbi. er publiceret 14/11-2006 08:56 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.