17 år siden

Er jeg ved at gå ned , med stress ? Må

Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
I morgen er det fredag ...jeg kan næsten ikke vente , jeg trænger så meget til at holde weekend og bare få sovet og slappet af .
Jeg er træt ..hele tiden , men når jeg skal sove kan jeg ikke , jeg roter rundt i min seng , og mine tanker tumler rundt , og jeg kan ikke finde hovede eller hale i noget af det , og før jeg ved af det ringer det forbisteret vække ur og en ny dag truer .
kan mærke på mig selv jeg er helt energi forladt , jeg orker ingen ting , har bare lyst til at krybe under dynen og ikke stå op i 3 dage .
Jeg havde håbet på det ville havde hjulpet på det hele nu Thomas ikke er her så meget mere , han er her faktisk ikke over hoved har ikke set ham siden mandag , og ser ham sikkeret ikke før mandag i næste uge , på den ene side har jeg det godt med han ikke er her eller kommer, for så skal jeg ikke forholde mig til ham og alt det som fylder i hans liv , hans sygdom tapper mig for alt energi, alt glæde .
Men jeg savner ham også , uendlig meget , men jeg savner den thomas der var en gang , ham der kunne få mig til at le ham der kunne få en trist og greå regenvejeres dag til at blive det bedste i verden , jeg savner det sug jeg fik i maven når jeg så ham , savner hans smilende øjne , hans humor , han blide kys og hans varme kærtegen .
Men nu ser jeg det kun i korte glimt , jeg ser hans øjne er triste og tomme , jeg høre ham fortælle at tomheden og ensomheden , er en perfekt dag for ham , jeg ser hans tåre , når han er fortvivlet og ikke kan finde ud af hvad det er der sker og ikke forstår hvorfor han ikke snart får det beder .
Jeg har valgt at sige fra over for hans sygdom , det er Thomas der selv skal blive rask , i samarbejde med sin , sin psykiater og sin medicin .
Jeg har ikke de magiske ord der skal til for at gøre ham rask , jeg ville ønske jeg havde , men virkligheden er en anden , og jeg må give slip på mine bekymmeringer , på at være den han læsser af på , jeg skal lære at forstå jeg er hans kæreste og ikke så meget andet.
Kan han ikke rumme mig og os , ja så er det sådan det skal være , om jeg bryder mig om det eller ej .
Jeg må og skal skabe en afstand , for at finde balancen igen , til at kunne takle og magte mit eget liv .
Om det så er begyndelsen til slutningen ..det ved jeg så ikke , jeg har stadig dybe og inderlige tanker og følelser for Thomas ...det er bare så svært at holde fast i de følelser hele tiden , når min dag føleles trist og grå .
Er så bange for jeg selv er på vej ned , kan mærke på mig selv jeg står lige for at opgive det hele , men det er sådan jeg har det lige nu , i morgen ja om en time kan det hele være omvendt .
Jeg skal bare prøve at holde fast i de gode ting , sys bare de er svære at holde ved i længten , svære at finde netop nu i denne stund hvor træthed , hovedpine , trist hed , har sit stramme tag omkring mit hjerte og min sjæl .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg ved at gå ned , med stress ? Må er publiceret 23/11-2006 20:16 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.