Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 4 dage siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Har en mistanke om at katten har fundet en madmor i nabolaget. En overgang tabte han sig, selv om han spiste som normalt her hjemme. Pludselig vendte skuden og han er kommet sig, om end mere end godt med i vægt igen. Selv om han trolig har været hjemme ved spisetid hver dag, så har han kun nippet til maden, og ladet rasterne stå og indtørre. Engang i sidste uge var jeg ved at være rimelig træt af ham, og sagde ” hvis du ikke spiser op, så kan du få de indtørrede rester med mælk på i morgen ”. Bingo…. siden har han spist op ;-D
Jeg har en ide om hvem der måske kan være ” den anden ” madmor. Han kommer ofte overe fra vores genbo, som er en ældre enkefrue. Hun er nu så sød, men er blevet meget skrøbelig siden hun mistede hendes mand. Jeg kan godt unde hende halvpart min kat, selv om jeg må stå tilbage med indtørret kattemad.

Min far var rigtig i hopla i dag. Tror han var glad for at få scanningen overstået, og forhåbentlig få svar på hvorfor han har de smerter. Der kan være stor forskel på hvordan han fysisk bevæger sig, og pga. sygdommen er hans skridt blevet mindre og trippende. I dag var han sagt rigtig i hopla, og vi måtte være opmærksom, for ellers var han spurtet fra os ;-)
Vores tur over grænsen gik også fint, men hold da op hvor blev jeg træt. Tror at det er de smertestillende som jeg fik i fredags, som har den sløvende effekt. Sad og halvsov i bilen på vej hjem, hvilket jeg ellers aldrig plejer at kunne. Var glad for at Claus trodsede chefen og tog med.

Jeg er lidt spændt på hvad der sker fra og med lørdag. Overenskomstforhandlingerne er åbenbart brudt sammen, og rygter om strejke har svirret. Claus er ikke med i ” den ” fagforening, men aflønnet efter overenskomsten. Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke har fuldt så meget med, men et udlæg på omkring 20 % lønstigning har været på tale. Jeg er godt nok kommet på det andet hold, men set med arbejdstagers øjne, synes jeg alligevel at deres krav er fuldstændig absurd. Der er mangel på arbejdskraft, og hvis man er aktiv søgende i stedet for at holde på sladderrækkerne, så skal der ikke mange anstrengelser til at tjene en rimelig god løn. I hvert fald ikke her i byen. Resultatet kan set med mine øjne ende med, at vognmændene afskediger chaufførerne og selv passer bilen 100%. Dvs. at vognmændene af gode grunde ikke være der døgnet rundt, og kunderne bliver taberne. Nu må vi se hvor undværlige de selv mener de er. Jeg regner nu ikke med at skulle sende en fyreseddel over skrivebordet ;-D

Jeg ville ellers havde flyttet lidt rundt på støvet i dag, men har ikke orket det. Svigerforældrene kommer også først engang i morgen eftermiddag, så jeg når det nok. Svigermor ringede i dag. De havde pakket bilen så meget med forskellige ting vi skal have, at hun havde svært ved at finde plads til deres dyne og skiftetøj. Jeg er virkelig spændt på hvad den bil indeholder. Det som hun vælger at beholde, vil blive opmaksimeret ved en af Claus´s søskende i Horsens. Jeg forstår ikke at hun ikke lader det komme med der op, og så vi hente det der. Tror at det måske er en undskyldning for at komme lidt væk fra ” flytterodet ”, og de er selvfølgelig altid velkommende her. Min engelske svigerfar siger, at vores hjem er det bedste hotel han har været på, så det må vi tage til os som et kompliment.

Kan godt mærke at jeg er ved at mangle den ” menneskelige kontakt ” med omverden. Dermed ikke sagt at Claus i den grad ikke er menneskelig, men bare det med at komme ud blandt andre, savner jeg. Har ( desværre ) ikke den store omgangskreds, så hvem kommer det ved at jeg har masser tid.!

Jubii min lille mand er lige kommet ind af døren, og erklæret tidlig fyraften. Selv om han efter de sidste par nætter, har truget med at desertere fra soveværelset pga. at jeg har været meget aktiv i søvne ( uro og spark ), så tror jeg nok jeg kan lokke ham ned ind under dynen ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Med mælk på er publiceret 06/03-2007 00:02 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.