17 år siden

Bobs nye venner

I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
7
Halina Abram...
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Jubiiii…..Bob og Sygeplejerske har fundet nogle nye venner. Endda nogle rigtigt cool, og seje mennesker, som det er vildt fedt at være venner med.

Det hele begyndte sidste fredag…eller nej, faktisk begyndte det i Nepal med noget tomatsuppe, men lad nu det ligge…altså, det begyndte sidste fredag, hvor Bob og Sygeplejerske skulle forberede lørdagens festmiddag for rejsekammeraterne fra Nepal. Til dette formål skulle bruges en opskrift på tomatsuppe, da netop denne eksotiske spise havde været et populært indslag i de bjergrige egne omkring Nepal.

Sygeplejerske havde ikke lige en opskrift, og da hendes æstetiske sans forbyder hende at gå med på Bobs ”færdiglavet er vel-og letlavet” trend, trods massive og ihærdige reklamefremstød fra Bobs side, måtte Bob starte internettet op, og påbegynde en eftersøgning (hmmm…hvad gjorde vi før internettet, og hvad laver alle folk når Bob ikke har tændt for nettet?).

Bob er en meget målrettet mand, så frem for at søge efter diverse opskriftsider, googlede han blot ordet tomatsuppe, og fandt, meget overraskende, en side der hedder ”tomatsuppe.dk”. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Bob er VILD med tomatsuppe, så når nogen ligefrem har opkaldt en hel internetside efter Bobs yndlingsnæringsindtag, så bliver Bob altså glad. Meget glad endda.

Således positivt stemt bevægede Bob sig rundt på siden, og dvælede ved knapperne med de skægge lyde, som en flue ved en kokasse. Det her var skisme (ja…Bob er jo blevet lidt rural efter at have mødt Sygeplejerske) da en sjov side, det måtte være en fin fyr stod bag den.
Som trofaste læsere måske vil vide, er Bob jo lidt af en mesterdetektiv. Det tog ham derfor heller ikke lang tid at finde frem til hjemmesideejerens hemmelige billedarkiv, et billedarkiv der godt nok ikke var gemt voldsomt godt væk, titlen taget i betragtning, men det skulle jo ikke afholde Bob fra at triumfere over endnu et bevis på hans evner som dybdeborende detektiv, og det var her Bob for alvor fandt det brede smil frem. Ikke så meget fordi hans overlegne evner igen havde ledt ham frem til noget hemmeligt, men mere fordi indholdet af de hemmelige arkiver i høj grad behagede Bob.

Det stod nemlig meget hurtigt klart for Bob, at den MEGET sympatiske tomatsuppeafficionado David, belejligt nok lige var blevet gift med en både smuk og sympatisk udseende sygeplejerske, og dermed var de jo oplagte til rollerne som Bob og Sygeplejerskes officielt første fælles vennepar, idet Bob og Sygeplejerske jo også er en stærk kombination af en vældigt sympatisk tomatsuppeafficionado og smuk og sympatisk sygeplejerske.

Som om det ikke var nok, afslørede en yderligere granskning af de hemmelige billedarkiver, at David og hans Sygeplejerske tilsyneladende yndede at ride, dog med Davids sygeplejerske som den der nød det mest, hvilket jo passer fortrinligt med at Bobs noget anstrengte forhold til de vordende firbenede limstifter står i diametral modsætning til Bobs sygeplejerskes endeløse kærlighedsforhold til disse prustende dødsmaskiner.

Det kunne ikke være et tilfælde med alle disse tilfældigheder. Det måtte være skæbnen som lokkede Bob og Sygeplejerske, og de tog derfor en hurtig beslutning om at lukke de sympatiske unge nygifte ind i deres liv som første officielle vennepar (selvom det nu nok mest er David og Bob der er venner, og vores sygeplejersker mest kender hinanden gennem os), og det kunne kun gå for langsomt. Der skulle smedes mens suppen var varm, og Bob, der jo er en handlingens mand, lavede straks en handlingsplan for hvordan det nye forhold skulle opstå, blomstre op og vokse sig til et stærkt og ubrydeligt livslangt venskab. Det blev en usædvanlig fin plan, og Bob besluttede sig for at sætte den i værk med det samme, for det ville da næsten være synd for David og hans sygeplejerske, hvis ikke de fik lov at møde deres nye venner hurtigt.

Desværre har David øjensynligt meget travlt. Han har i hvert fald afslået samtlige Bobs invitationer. Det startede ellers med at Bob, gæstfri som han jo er, ringede til David og fortalte historien, hvorefter han, Bob altså, inviterede David og sygeplejersken på middag, som dog nok blev nødt til at blive rykket til Davids hjem, da Bobs hjem jo trods alt stadig er under konstruktion. Det lød ikke som om Bobs nye ven var kommet sig helt over chokket ved at vide, at det perfekte venneparmatch gik rundt lige udenfor døren (bogstaveligt talt, for Bob havde opsnuset Davids adresse), så han måtte lige have lidt tid til at tænke over det. Den slags har Bob jo naturligvis stor forståelse for, så Bob gik hjem igen. Klokken var alligevel også over midnat, så det var ikke helt urimeligt.
Men siden da har Bob ringet, men David tager den ikke. Bob har sendt sms´er som David ikke svarer på, og Bob har skrevet mails som heller ikke er blevet besvaret.

Men sådan er David bare…fuld af løjer er han, altid i gang med noget ny og spændende, så han har nok bare rygende travlt. Det er i hvert fald ikke fordi han forsøger at undgå Bob, for han kan jo ikke undgå at bemærke hvordan vi bare er det perfekte vennepar. Måske har han travlt med at forberede vores første fællesmiddag?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bobs nye venner er publiceret 06/03-2007 09:53 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.